Panevėžyje susižalojo trumpam paliktas kūdikis | KaunoDiena.lt

PANEVĖŽYJE SUSIŽALOJO TRUMPAM PALIKTAS KŪDIKIS

  • 5

Pirmadienį Panevėžyje susižalojo trumpam tėvų be priežiūros paliktas kūdikis.

Policijos departamento duomenimis, 29 ir 30 metų kūdikio tėvai ryte vonios kambaryje ant vystymo lentos trumpam be priežiūros paliko savo pernai gimusį kūdikį, kuris nukrito ant grindų ir dėl kaukolės skliauto lūžimo bei galvos smegenų sukrėtimo paguldytas į ligoninę.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Mamytė

Komentuojantys, jums viskas gerai? Ar gal vaiku netureja? Arba tureja pries min.50 metu ir jau neatsimenat, kokie vaikai judrus. Uztenka akimirkos pamirsti, kad turi buti visa laika ismeiges zvilgsni i vaika ir atsitinka tokios nelaimes, ir tikrai nebutinai visi pijokai, kurie pusei sekundes zvilgsni nukreipia. Jei nepazistat seimos, tai nekomentuokit nesamoniu geriau, proto bokstai.

KLB

Du zmones namuose su vaiku ir nesuziuri net tokio,kuris dar nevaiksto,tai kas bus kai paaugs?Dabar visokios atostogos,mamadieniai,tevadieniai,o vaiko nera kam ziuret.Matyt telefonai buvo rankose,vienas zaidimus zaide,o kitas ieskojo in formacijos,kaip moksliskiau kudikiui uzpakali nuvalyt.Baisu kur ritasi jauni zmones,jokios atsakomybes,jokio supratimo ar mastymo.LAISVI NUO VISKO!

jo

kada geremia [[narkotikai ;;;;tik seksas dirbti nenori mokytis nereikia o tiktais smagumeliai tai tokie ir teveliai tai ir parodo kur vaziuojm ponai nu ka mokam tai mokam vokti gerti ir reikalauti is valstybes saziningu tikrai neber
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS