Per parą eismo įvykiuose sužaloti penki vaikai | KaunoDiena.lt

PER PARĄ EISMO ĮVYKIUOSE SUŽALOTI PENKI VAIKAI

  • 0

Per pastarąją parą eismo įvykiuose šalyje įvyko 10 eismo įvykių, juose sužalota 12 žmonių, 5 jų – vaikai.

Kaip informavo Kelių policijos tarnyba, daugiausia nepilnamečiai nukentėjo dėl savo neatidumo.

13.44 val., Vilniuje, Viršuliškių gatvėje namo kieme 13 metų berniukas neatsargiai išbėgo iš už stovinčių automobilių ir atsitrenkė į važiavusį automobilį „Volvo V70“, vairuojamą 67 metų vyro. Berniukas dėl sužalojimų buvo pristatytas į ligoninę, jam suteikta medikų pagalba.

15.59 val., Palangoje, Ganyklų ir Senojo Turgaus gatvių sankryžoje automobilis „Audi A4“ partrenkė į važiuojamąją kelio dalį įvažiavusią 11 metų dviratininkę, kuri dėl patirtų sužalojimų gydoma ambulatoriškai.

16.18 val., Vilniaus rajone, Skirgiškių kaime, visuomeninio transporto sustojime, 13-metis berniukas dėl neatsargaus elgesio buvo kliudytas autobusu „Neoplan“. Berniukas dėl galvos žaizdos ir žastikaulio lūžimo buvo pristatytas į ligoninę, ir suteikus medikų pagalbą, gydomas ambulatoriškai.

16.24 val., Vilniuje, Justiniškių gatvėje, 10 metų berniukas bėgdamas nuo jį išgąsdinusio šuns, įbėgo į kelio važiuojamąją dalį ir atsitrenkė į važiavusį automobilį „Renault Clio“. Berniukui lūžo raktikaulis, vaikas gydomas namuose.

17.48 val., Kaune, Saulės gatvėje, 33 metų moteris, vairuodama automobilį „VW Polo“, įvažiavo į A. Baranausko gatvę, nepraleidusi nelygiareikšmių kelių sankryžoje pagrindiniu keliu važiavusio automobilio „Hyunday i20“, kurį vairavo 23 metų vyras ir su juo susidūrė. Įvykio metu buvo sužeista automobilyje „VW Polo“ važiavusi 8 metų keleivė, ji dėl rankos traumos buvo pristatyta į ligoninę.

Per parą pareigūnai taip pat nustatė 20 neblaivių vairuotojų, 9 iš jų girtumas viršijo 1,5 promilės, taip pat išaiškino 25 asmenis, vairavusius neturint tam teisės, 5 tokie vairuotojai buvo neblaivūs. Vienas neblaivus vairuotojas pateko į eismo įvykį.

19.59 val., Biržuose, J. Basanavičiaus g., 26 metų vyras vairavo automobilį „Volvo V50“, jo nesuvaldė, nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į tvorą. Vairuotojui buvo nustatytas sunkus, 3,41 promilės girtumas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į areštinę, dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Taip pat per parą nustatyti 4 pavojingo ir chuliganiško vairavimo atvejai, 184 pėsčiųjų ir dviračių vairuotojų pažeidimai, taip pat išaiškinti 45 neblaivūs dviračių vairuotojai.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS