Praneša kaunietis: prie Lietuvos pasienio – didžiulė avarija, kelias nepravažiuojamas | KaunoDiena.lt

PRANEŠA KAUNIETIS: PRIE LIETUVOS PASIENIO – DIDŽIULĖ AVARIJA, KELIAS NEPRAVAŽIUOJAMAS

  • 8

Planuojantieji grįžti į Lietuvą arba vykti į Lenkiją E67 keliu turėtų apsišarvuoti kantrybe arba rinktis kitą maršrutą.

Šiame kelyje tarp Augustavo ir Balstogės į lietuvių vilkiką atsitrenkus lengvajam automobiliui lenkiškais valstybiniais numeriais kelias uždarytas, susidarė milžiniškos spūstys.

Nelaimė įvyko apie 12 val.

Kaip portalui kauno.diena.lt pasakojo spūstyse įstrigusio autobuso „Talinas-Varšuva“ keleivis, apie avarijos metu nukentėjusius žmones jis informacijos neturi. Nelaimės vietoje medikų automobilio nematyti, tačiau, jeigu buvo nukentėjusiųjų, jie jau galėjo būti išvežti į gydymo įstaigą dar prieš autobusui pasiekiant nelaimės vietą.

Avarijos vietoje darbuojasi gausios ugniagesių-gelbėtojų pajėgos.

Kaip pasakojo kaunietis, po avarijos lengvasis automobilis „Volkswagen“ skriejo į griovį. Kaip matosi nuotraukose, transporto priemonė – gerokai apgadinta.

MAN vilkikas nukentėjo mažiau – suknežintas kairysis priekinis sparnas, neliko žibintų. Neaišku, ar „Vokswagen“ ir MAN važiavo priešpriešiais ir jiems nepavyko prasilenkti, ar avarija įvyko bandant lenkti.

GALERIJA

  • Praneša kaunietis: prie Lietuvos pasienio – didžiulė avarija, kelias nepravažiuojamas
  • Praneša kaunietis: prie Lietuvos pasienio – didžiulė avarija, kelias nepravažiuojamas
  • Praneša kaunietis: prie Lietuvos pasienio – didžiulė avarija, kelias nepravažiuojamas
  • Praneša kaunietis: prie Lietuvos pasienio – didžiulė avarija, kelias nepravažiuojamas
"Kauno dienos" skaitytojo nuotr.
Gairės: nelaimė, spūstys, automobilis, vilkikas, skaitytojo naujiena
Rašyti komentarą
Komentarai (8)

vairuotojas

KADA LIETUVOJE ATSIRAS KELIO ŽENKLAS SUKVEŽIMIUI DRAUDŽIANČIAM LENKTI SUNKVEŽIMĮ. UŽVAKAR VAŽIUOJANT IŠ KAUNO Į VILNIŲ, NET TRIJOSE VIETOSE "FŪRA" LENKĖ "FŪRĄ". KIEKVIENAS LENKIMAS KAINAVO KELETĄ MINUČIŲ. O KĄ KALBĖT APIE VIABALTIKA, TEN IŠTISAI "FŪRŲ" LENKTYNĖS. TAI IR YRA TRAGIŠKŲ AVARIJŲ PASEKMĖ. NEJAUGI TAM REIK SEIMO ĮSIKIŠIMO PONAS SKVERNELI, JUK ATĖJOT IŠ KELIŲ POLICIJOS?

...

Reikia fūras keliuose uždraust - krovinių pervežimui gelžkeliai yra.

Taigi kad VW lenkė

W miejscowości Rybniki samochód osobowy zderzył się z ciężarówką. Ze wstępnych ustaleń policji wynika, że kierowca osobówki wyprzedzał dwa tiry i zauważył nadjeżdżającą z naprzeciwka trzecią ciężarówkę. Nie zdążył zjechać na prawy pas i otarł się o samochód. Ranna została pasażerka, na szczęście nie są to poważne obrażenia. Droga w miejscu wypadku była zablokowana.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS