Praėjusią parą keliuose sužeisti 8 žmonės | KaunoDiena.lt

PRAĖJUSIĄ PARĄ KELIUOSE SUŽEISTI 8 ŽMONĖS

  • 0

Antradienį, rugsėjo 25-ąją, mūsų šalies keliuose įvyko 7 eismo įvykiai, kuriuose buvo sužeisti 8 žmonės, tarp sužeistųjų - 2 nepilnamečiai, 17-metis motociklo vairuotojas ir 14-metė automobilio keleivė.

Pirminiais Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, per parą policijoje buvo užregistruoti 52 techniniai eismo įvykiai, kuriuose žmonės sužeisti nebuvo, tris tokius įvykius sukėlė neblaivūs vairuotojai.

Ryte, 8.26 val., Vilniuje, Kalvarijų gatvėje, išvažiavime iš daugiabučių gyvenamųjų namų kiemo, 69 m. vyro vairuojamu automobiliu „Toyota Prius“ buvo partrenktas šaligatviu paspirtuku važiavęs 32 m. vyras. Dėl patirtų sužalojimų pėsčiasis, važiavęs paspirtuku, buvo pristatytas į ligoninę.

9.51 val. Anykščiuose, J. Biliūno g., 50-metis vyras, vairuodamas sunkvežimį „GAZ 6640“, pakrautą malkų, važiuojant ties pėsčiųjų perėją neatsižvelgė į vežamo krovinio svorį, nesugebėjo prieš perėją sustabdyti sunkvežimio ir partrenkė į pėsčiųjų perėją išėjusį 83 m. pėsčiąjį. Dėl dubens lūžimo ir įvairių kūno sumušimų senjoras paguldytas į ligoninę.

15.50 val., magistraliniame kelyje Vilnius-Varėna-Gardinas, 41 m. moters vairuojamas automobilis „Audi A4“ atsitrenkė į priekyje prieš posūkį į kairę sustojusį automobilį „VW Golf“. Susidūrimo metu buvo sužeista automobilį „VW Golf“ vairavusi 39 m. moteris ir kartu važiavusi 14-metė keleivė, abi sužeistosios gydomos ambulatoriškai.

16.08 val., Panevėžyje, Smėlynės ir S. Kerbedžio g. sankryžoje, automobilis „VW Touareg“, vairuojamas 54 m. vyro, įvažiavo į sankryžą degant draudžiamam šviesoforo signalui ir susidūrė su motociklu „Yamaha“, važiavusiu per sankryžą degant leidžiamam šviesoforo signalui. Įvykio metu buvo sužeistas 17-metis motociklo vairuotojas, dėl sumušimų paauglys pristatytas į ligoninę.

17.32 val., Vilniuje, Justiniškių gatvėje, šviesoforu reguliuojamoje sankryžoje, 30-metis vyras, vairuodamas automobilį „Opel Insignia“, įvažiavo į sankryžą ir sukdamas į dešinę, kliudė per pėsčiųjų perėją, degant žaliam šviesoforo signalui ėjusią 53 m. pėsčiąją, kuri dėl patirtos traumos buvo pristatyta į ligoninę.

21.27 val., Vilniuje, Kalvarijų gatvėje, maršrutinis miesto autobusas, vairuotojui nepasirinkus saugaus važiavimo greičio, atsitrenkė į kelyje stovėjusį automobilį BMW. Susidūrimo metu autobuse važiavusi 20-metė mergina nesilaikė už turėklų ir nukritusi susižalojo galvą. 

Gairės: eismo nelaimės, sužalotieji, avarija LT
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS