Šakių daugiabutyje sprogo dujų balionas: nukentėjęs gyventojas iškrito pro langą | KaunoDiena.lt

ŠAKIŲ DAUGIABUTYJE SPROGO DUJŲ BALIONAS: NUKENTĖJĘS GYVENTOJAS IŠKRITO PRO LANGĄ

  • 8

Penktadienį per pietus Šakiuose, daugiabučiame name, sprogo dujų balionas, nukentėjo gyventojas.

Kaip pranešė Policijos departamentas, penktadienį, apie 12 val., Šaulių gatvėje, bute, sprogus dujų balionui nukentėjo 1970 metais gimęs gyventojas, jis paguldytas į Kauno ligoninę.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas pranešė, kad po dujų nuotėkio įvykus sprogimui namo viduje, išdužo visi buto langai, nukentėjęs gyventojas iškrito pro langą.

Iš namo išnešti visi daiktai, kurie galėtų užsidegti, perlieti vandeniu. Namo konstrukcijos patikrintos termovizoriumi.

Į įvykio vietą atvykęs Šakių miesto meras Raimondas Januševičius kartu su civilinės saugos skyriaus pareigūnais ir šilumos tinklų atstovais spręs, kur apgyvendinti kitus namo žmones.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Šakiete

Nustokit rašinėti pievas, komentatoriai. Ne šiaip sau sprogo balionas-girtuoklis nusižudyti bandė, bėda, kad pragertom smegenim kitiems problemų pridarė.

Algis

Aš manau niekada balionai nesproginėjo, kol nepradėjo dėti ventiliu su vožtuvu kuris išleidžia dujas. Visų sprogimų pagrindinė priežastis. Kaip supratau valdžia stumia atsikratyti dujų balionų ir grįžti prie krosnių su anglim ir malkom. Elektrinės viryklės neimsiu nors ir dykai duos. Taip pat duotu elektromibilį dykai. Parduočiau išeiti koks enas opeliukas ir anglių 10 čiai metų šildytis

Plugai

jus.Kos balionas sprogo.Ismokit suprasti ir rasyti teisingai.Jeigu yra nekontroliuojamas duju nuotekis is baliono, todel, kad nekokybiskai ir neteisingai prijungta plytele, patalpoje susidaro oro ir duju sprogus misinys.Sprogimas ivyksta del menkiausios kibirksties ir liepsnos.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS