Bušido daugiabučio balkone: teisėjų vaidmuo teko ugniagesiams bei policijai | KaunoDiena.lt

BUŠIDO DAUGIABUČIO BALKONE: TEISĖJŲ VAIDMUO TEKO UGNIAGESIAMS BEI POLICIJAI

  • 2

Pirmadienio pavakarę Jonavos ugniagesiai gelbėtojai bei policija buvo iškviesti į bušido areną virtusį vieno daugiabučio, esančio pačiame miesto centre, balkoną.

„Moteris bando išmesti vyrą iš trečiojo aukšto balkono!“ – tokį, pirminiais duomenimis, praeivio pranešimą apie pusę septynių vakaro užregistravo Bendrasis pagalbos centras.

Į įvykio vietą atskubėjus ugniagesiams gelbėtojams, viename minėto penkiaaukščio, turinčio Parko gatvės 5-ąjį numerį, balkone iš tikrųjų vyko aršios grumtynės tarp vyro ir moters, kurias lydėjo šūksniai bei keiksmai.

Pradėjus statyti prie šio balkono autokeltuvą, dalis ugniagesių dėl viso pikto dar nubėgo į laiptinę. Jų pastangos nenuėjo veltui – buto, kurio balkone kažkas vyko, lauko durys buvo neužrakintos. Nors neatmetama, kad jos atsidarė ir vos pastūmus.

Netrukus bušido arena virtusiame balkone buvo sulaikyti vyras ir moteris.

Vyras iki policijos atvykimo ištemptas į laiptinę, kur netrukus perduotas pareigūnams.

Tačiau, paaiškėjo, kad jis – ne į butą bandęs įsibrauti vagis, o jo šeimininkės – pažįstamas. Pastaroji susijaudinus nerišliai pasakojo esą bijojusi, kad jos svečias neišmestų jos per balkoną. Todėl su juo ir grūmusis, nors yra pagrindo įtarti, kad vyriškis pats norėjo per jį iššokti.

Pirminiais duomenimis, abu buvo blaivūs.

36-erių vyriškį nuspręsta vežti pas tam tikros srities specialistus. O ikiteisminio tyrimo dėl šio įvykio nepradėti.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Vo

Tai pas elektrikus nuvežė?

Mikas

Labai geras pasakymas - 36-erių vyriškį nuspręsta vežti pas tam tikros srities specialistus. Man patiko!!! :) :)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS