Kūdikiui kaukolę girta motina sulaužė jį išmetusi iš rankų | KaunoDiena.lt

KŪDIKIUI KAUKOLĘ GIRTA MOTINA SULAUŽĖ JĮ IŠMETUSI IŠ RANKŲ

Trečiadienį Širvintų rajone esančiame Anciūnų kaime neblaivi mama išmetusi iš rankų sužalojo kūdikį.

Kaip BNS sakė Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovas Paulius Radvilavičius, į policiją kreipėsi kūdikio tėvas, jis nurodė, kad jo dvidešimtmetė žmona pasiėmė jų kūdikį ir išvyko iš namų, gali būti, kad ji girtauja su nepažįstamais vyrais.

Pareigūnams atvykus į nurodytą vietą, rasta neblaivi mergaitės motina. Pareigūnai rado ir pernai spalį gimusį kūdikį bei pastebėjo ant mergaitės galvos sužalojimus, todėl ji nuvežta į ligoninę.

Santariškių Vaikų ligoninės medikai vėliau pranešė, kad mergaitė patyrė kaukolės skliauto lūžį.

Pasak P. Radvilavičiaus, pareigūnai turi pagrindo manyti, kad motina prieš kūdikį galėjo smurtauti. Moteris nėra sulaikyta. Jai nustatytas 2,07 prom. girtumas.

Iškrito iš rankų

Santariškių klinikų Vaikų ligoninės atstovė Jolanta Normantienė BNS sakė, kad mergaitės gyvybei pavojaus nėra, prie jos šiuo metu yra tėvas.

Medikams mergaitės mama sakė, kad ji susižalojo iškritusi ant grindų. Pasak J. Narmontienės, šią versiją patvirtina ir medikų apžiūros duomenys.

„Medikai konstatavo kaukolės lūžį ir tai yra pasekmė to, kad vaikas iškrito iš rankų“, – sakė ji.

Dėl įvykio policija atlieka ikiteisminį tyrimą. Jie aiškinsis, ar kūdikio patirti sužalojimai buvo tyčiniai.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

genute

tokias ant kuolo ir kol nusibaigs. k

Taigi

Siaubas, manau, kad šitos prigėrusios alkoholio 2 promiles net motina pavadinti negalima.O kūdikėliui tokie sužalojimai tikrai atsilieps ateityje. Manau, kad reikia griežtesnių bausmių vaikų žalotojams.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS