Į pareigūnų rankas pakliuvo rankinių vagis | KaunoDiena.lt

Į PAREIGŪNŲ RANKAS PAKLIUVO RANKINIŲ VAGIS

  • 0

Telšiuose mėnesiui suimtas įtariamasis rankinių vagystėmis. Aiškinamasi, ar su nusikaltimu susijęs dar vienas įtariamasis.

Trečiadienio vakarą apie 18.10 val., Telšiuose, Ragainės gatvėje, šalia 55 metų moters namų, pribėgęs nepažįstamas jaunuolis, iš rankų išplėšė rankinę, kurioje buvo piniginė su asmens dokumentu ir banko mokėjimo kortele bei 10 eurų, mobiliojo ryšio telefonas, skėtis, kosmetikos priemonės. Nukentėjusioji patyrė 420 eurų turtinę žalą .

Namo parskubėjusi moteris apie įvykį pranešė artimiesiems, kurie išbėgo į lauką, tikėdamiesi rasti galimą įtariamąjį.

Kol gyvenamųjų namų kvartale vyko jo paieškos, apie pavogta rankinę pranešta ir policijos pareigūnams. Atvykus Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnų ekipažui, jiems perduotas netoli įvykio vietos aptiktas 21-erių įtartinas jaunuolis, galbūt susijęs su vagyste. Netoliese rasta ir moters rankinė bei mobiliojo telefono dėklas.

Kaip pranešė policija, aiškindamiesi įvykio aplinkybes, Telšių rajono kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai, kitą dieną po įvykio nustatė dar vieną vagyste įtariamą asmenį – policijai gerai žinomą, ne kartą teistą 20-metį telšiškį. Sulaikytasis neneigė vogęs. Jam penktadienį paskirta kardomoji priemonė – suėmimas vienam mėnesiui. 21-erių jaunuolis po apklausos paleistas, aiškinamasi, ar jis su vagyste susijęs.

Kadangi Ragainės gatvėje įvykdyta rankinės vagystė – ne pirmas toks nusikaltimas Telšiuose, pareigūnai teigia dedantys visas pastangas siautėjančiai gaujai demaskuoti ir užkirsti kelią galimiems nusikaltimams ateityje. Turint įtarimų, jog vagystėse galbūt alyvavo ir daugiau asmenų, sutelktas dėmesys jiems nustatyti.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS