Jonaviečiai iš Latvijos vežė, įtariama, falsifikuoto alkoholio krovinį | KaunoDiena.lt

JONAVIEČIAI IŠ LATVIJOS VEŽĖ, ĮTARIAMA, FALSIFIKUOTO ALKOHOLIO KROVINĮ

  • 0

Prie sienos su Latvija VSAT pareigūnai sulaikė du iš šios šalies grįžtančius jonaviečius, gabenusius, įtariama, padirbto alkoholio krovinį.

Iš viso automobilyje „Volvo S70“ pasieniečiai aptiko 120 litro talpos butelių su užrašu „Kabančik Vodka“.

Antradienį VSAT Pakrančių apsaugos pasienio rinktinės Specialiosios paskirties komandos ir Šiaulių užkardos pareigūnai Pasvalio rajono Saločių kaimo ribose patikrinti sustabdė automobilį „Volvo S70“. Jis ką tik buvo įvažiavęs iš Latvijos. Iki sienos su šia valstybe nuo stabdymo vietos kelyje Ryga – Panevėžys yra apie 5 kilometrus.

Automobilį vairavo 54-erių Jonavos gyventojas. Kartu vyko ten pat gyvenantis 56-erių vyras. Jie turėjo tvarkingus dokumentus. Patikrinę „Volvo S70“ bagažinę joje pasieniečiai aptiko 120 litrinių butelių su, įtariama, falsifikuotu alkoholiu be banderolių. Ant butelių buvo užklijuotos etiketės su užrašu „Kabančik Vodka“.                                       

Krovinį, jonaviečius ir automobilį VSAT pareigūnai pristatė į Šiaulių pasienio užkardą. VSAT Pakrančių apsaugos rinktinėje dėl neteisėto alkoholio pradėtas ikiteisminis tyrimas. Už tai gresia bauda arba laisvės atėmimas iki 5 metų.

Po apklausų Jonavos gyventojai buvo paleisti jiems skyrus kardomąsias priemones rašytinius pasižadėjimus neišvykti ir įpareigojimus periodiškai registruotis policijos įstaigoje.

GALERIJA

  • Jonaviečiai iš Latvijos vežė, įtariama, falsifikuoto alkoholio krovinį
  • Jonaviečiai iš Latvijos vežė, įtariama, falsifikuoto alkoholio krovinį
  • Jonaviečiai iš Latvijos vežė, įtariama, falsifikuoto alkoholio krovinį
VSAT nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS