Kalvarijos pasieniečiai sulaikė, įtariama, Belgijoje pavogtą visureigį | KaunoDiena.lt

KALVARIJOS PASIENIEČIAI SULAIKĖ, ĮTARIAMA, BELGIJOJE PAVOGTĄ VISUREIGĮ

  • 0

Kalvarijos pasieniečiai sulaikė į Lietuvą gabentą visureigį „Citroen C4 Aircross“, kurio paieška, įtariama, kaip vogto, prieš mėnesį buvo paskelbta Belgijoje.

Sekmadienį vakare Varėnos pasienio rinktinės Kalvarijos pasienio užkardos pareigūnai ties Lazdijų rajono savivaldybės Akmenių kaimu, kelyje Seinai – Lazdijai, patikrinti sustabdė ką tik iš Lenkijos įvažiavusį mikroautobusą  „Fiat Ducato“ su automobiliams gabenti skirta priekaba „Weekend“. Abi šios transporto priemonės ženklintos lietuviškais registracijos numeriais. 

Priekaboje iš Vakarų Europos buvo gabenamos trys naudotos mašinos. „Fiat Ducato“ vairavo 34-erių Marijampolės gyventojas.

Pasieniečiams tikrinant gabenamų automobilių dokumentus paaiškėjo, kad 2012 m. pagamintas visureigis „Citroen C4 Aircross” yra ieškomas Belgijos teisėsaugininkų. Jie šios transporto priemonės paiešką paskelbė prieš mėnesį.

VSAT Varėnos pasienio rinktinėje dėl nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo ar realizavimo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Mašina nukelta nuo priekabos ir saugoma Kalvarijos pasienio užkardoje.

Vairuotoją pasieniečiai apklausė ir leido jam tęsti kelionę bei gabenti kitus automobiliais, kurių dokumentai buvo tvarkingi.

.

GALERIJA

  • Kalvarijos pasieniečiai sulaikė, įtariama, Belgijoje pavogtą visureigį
VSAT nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS