Klaipėdos pareigūnai sulaikė du prekeivius kvaišalais | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDOS PAREIGŪNAI SULAIKĖ DU PREKEIVIUS KVAIŠALAIS

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo biuro ir Klaipėdos apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus pareigūnai baigė ikiteisminį tyrimą dėl narkotinių medžiagų platinimo labai dideliais kiekiais.

Tyrimo metu uostamiesčio pareigūnai glaudžiai bendradarbiavo su Lietuvos kriminalinės policijos biuro Organizuoto nusikalstamumo tyrimo padaliniais.

Du įtariamieji sulaikyti po to, kai kelis kartus pardavė beveik 4,2 kg narkotinės medžiagos. Hašišo platintojus sulaikyti padėjo Lietuvos policijos Antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ kovotojai.

1982 metais gimusiam Plungės r. gyventojui Vytautui S. įteiktas įtarimas dėl kanapių dervos pardavimo labai dideliais kiekiais, taip pat dėl „extazy“ tablečių platinimo. Įtariamajam buvo paskirta kardomoji priemonė – suėmimas, tačiau šių metų balandžio mėn. pradžioje Klaipėdos apygardos teismo sprendimu jis buvo paleistas į laisvę.

Jo bendrininkas, 1985 metais gimęs ir net 11 kartų už nusikaltimus nuosavybei teistas Arūnas P., įtariamas padėjęs realizuoti labai didelį kiekį kvaišalų. Jis yra suimtas.

LR BK 260 str. 3 d. už neteisėtą disponavimą narkotinėmis (psichotropinėmis) medžiagomis labai dideliais kiekiais numato laisvės atėmimą nuo 10 iki 15 metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS