Per konfliktą Biržų rajone sužalotas vyras neišgyveno | KaunoDiena.lt

PER KONFLIKTĄ BIRŽŲ RAJONE SUŽALOTAS VYRAS NEIŠGYVENO

  • 12

Per penktadienio vakarą tarp dviejų vyrų kilusį konfliktą Biržų rajone sužeistas vyras vėliau ligoninėje mirė, pranešė Policijos departamentas.

Kaip jau anksčiau buvo pranešta, kilus ginčui tarp dviejų vyrų, vienas jų griebėsi ginklo. Nelaimė įvyko Biržų rajono Parovėjos kaime, Ąžuolų gatvėje.

Apie 19.50 val. kilo konfliktas tarp dviejų vyrų. 1971 m. gimęs vyras iššovė iš teisėtai laikomo pistoleto ir sužalojo 1972 m. gimusį vyriškį.

Šis dėl šautinės žaizdos pilve buvo išvežtas į ligoninę, tačiau, pasak Policijos departamento, medikams jo gyvybės išsaugoti nepavyko.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

Na ir oooo atsakymas

Pasirodyt norejot visaziniais? Tik uz smeizta i teisma paduot galima.viesai o ne anonimiskai kliedykit ant lietuvos.Toesa visai kita .ka cia snekat nieko nezinodami.Neapykanta ar pavyda zmogui laikot.?! Tiesa ta kad butinoji savigyna ir nuo tokiu baltuju arkliu nuo gerimo durniu ne vienas neapsaugotas.o zmogus save turejo ginti.visi zinantys tiesa ji tik palaiko.taip kad nekliedykit viesai.jeigu yra noro isispjaut.tiesiog i akis pasakykit ..gudruciai..

Na ir 000 atsakymas.pasirodyt norejot? Isispjsut ir sukurt t

.

Na

Matyt daug zynojo apie naftos kraneli,tai cibas ir nupile ji
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS