Kratos tęsiasi: Kybartų pataisos namuose rasta beveik 40 mobilių telefonų | KaunoDiena.lt

KRATOS TĘSIASI: KYBARTŲ PATAISOS NAMUOSE RASTA BEVEIK 40 MOBILIŲ TELEFONŲ

  • 1

Kybartų pataisos namuose pareigūnai per kelias dienas aptiko beveik 40 mobilių telefonų.

Antradienį gyvenamojoje zonoje buvo atlikta bendroji planinė krata. Joje dalyvavo Kalėjimų departamento prevencinės grupės, Viešojo saugumo tarnybos ir Kybartų pataisos namų pareigūnai.

Per kratą paimtas 21 mobiliojo ryšio telefonas, 15 SIM kortelių ir paketas su biria medžiaga, kaip įtariama narkotine – psichotropine medžiaga, pranešė Kalėjimų departamentas.

Kratai pasibaigus apie 16.27 val. prie Kybartų pataisos namų teritorijos buvo sulaikytas asmuo, į įstaigos teritoriją permetęs 2 paketus su nuteistiesiems draudžiamais turėti daiktais.

Sulaikius pažeidėją, nustatyta, kad tai buvęs Kybartų pataisos namų nuteistasis. Jis prieš tris dienas, pasibaigus bausmės laikui, buvo paleistas į laisvę.

Permesti paketai rasti įstaigos teritorijoje. Juos išardžius, rasti 9 mobiliojo ryšio telefonai, 25 SIM kortelės ir 6 įkroviklio antgaliai.

Trečiadienį pataisos namų teritorijoje buvo rasti dar 3 paketai. Juos išardžius buvo rasti 9 mobiliojo ryšio telefonai, 5 SIM kortelės ir du buteliukai: „Nivea Black-Wihite“ ir „Oills“ su skysčiais, kaip įtariama, narkotinėmis - psichotropinėmis medžiagomis.

Sulaikytas asmuo ir paketai su nuteistiesiems draudžiamais turėti daiktais perduoti Vilkaviškio rajono policijos komisariato pareigūnams.

GALERIJA

  • Kratos tęsiasi: Kybartų pataisos namuose rasta beveik 40 mobilių telefonų
Kalėjimo departamento, T. Urbelionio (BFL) nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

vargas del pinigu

negaliu suprasti valdzios logikos,nes jos nera.uzblokuoti mobilu rysi ir baigta.nereikes nei gaudyti nei saudyti.kariauja su savo neveiksnumo pasekmemis.o rimtai tai visi zinome,kodel taip yra.........

SUSIJUSIOS NAUJIENOS