Lietuvoje mažėja nužudymų | KaunoDiena.lt

LIETUVOJE MAŽĖJA NUŽUDYMŲ

  • 13

Lietuvoje nužudymų šiais metais registruota mažiau negu pernai.

Lietuvos policijos generalinio komisaro pavaduotojas Edvardas Šileris LRT radijui pranešė, kad iki šios dienos šalyje užfiksuoti 68 nužudymų atvejai, o pernai per tą patį laiką jų buvo 74.

„Turime šešiais įvykiai mažiau“, – sakė E. Šileris.

„Tendencija per paskutinius 14 metų yra, kad mažėja, ir šiuo metu yra mažiausias nužudymų skaičius“, – pridūrė E. Šileris. 

Pasak jo, dauguma nužudymų yra po buitinių konfliktų.

„Absoliuti dauguma yra buitiniai, devyniasdešimt keli procentai įvyksta buitinių girtavimų metu – užmuša vienas kitą. Taip, yra vienas kitas (nužudymas) per metus susijęs su  organizuotu nusikalstamumu. Taip pat iš chuliganiškų paskatų“, – teigė  Lietuvos policijos generalinio komisaro pavaduotojas.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

CIRKAS

Aišku kad mažeja,juk ir gyventoju mažeja.

TomasZ

Žmogžudysčių Lietuvoje mažėja, o užsienyje daugėja. Milijonas emigravo tarp jų yra daug žmogžudžių ir potencialių žudikų. Kai lietuvoje liks tik pencinikai, statistika nustebins nes žmogžudystes pakeis savižudybės, nes nebus iš ko senoliams gyventi... Karbauski lauk, Skverneli lauk, Lansbergi lauk,Veryga lauk. O ką į jų vietą nežinau, neturime lietuvoje variantu.. Reikia skandinavus ar ką nors iš vakarų kviestis..

Bronė

Nu jau Lietuvoj tikslios statistikos kiek žuvo nėra ir nebus per vieną dieną kiek žmonių žūsta? Kam tas melas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS