Neblaivus sulaikytas pasienio pareigūnas, o su kanapėmis – krašto apsaugos savanoris | KaunoDiena.lt

NEBLAIVUS SULAIKYTAS PASIENIO PAREIGŪNAS, O SU KANAPĖMIS – KRAŠTO APSAUGOS SAVANORIS

  • 5

Šakių rajone ir Marijampolėje penktadienį policijai įkliuvo  neblaivus pasienio pareigūnas, o pas krašto apsaugos savanorį rasta kanapių.

Kaip nurodė policija, apie 15.52 val. Šakių rajono Sudargo kaime buvo sustabdytas automobilis „Mercedes-Benz E220“, kurį vairavo ne tarnybos metu ir neuniformuotas Valstybės sienos apsaugos tarnybos Pagėgių rinktinės jaunesnysis specialistas, gimęs 1970 metais.

Pareigūnas buvo neblaivus – 1,06 promilės. 

Jam surašytas administracinio nusižengimo protokolas dėl transporto priemonės vairavimo, kai neblaivumas daugiau negu 0,4 promilės, bet ne daugiau negu 1,5 promilės.

Apie 16.30 val. Marijampolėje, Dariaus ir Girėno gatvėje, daugiabučio namo kieme, policijos pareigūnai sulaikė Krašto apsaugos savanorių pajėgų karį, gimusį 1999 metais.

Pas jį rastas ir paimtas folijos lankstinukas su augalinės kilmės narkotine medžiaga, kanapėmis.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

fas fas

idomu kiek visokiu kontrobadininku ir banditu i savanorius prilinde

.musu valdzia isprotejo

Rekia,kad rusas puls ir daro viska,kad jis pultu. Paskaitykit istorija musu kunigaikctijos buvo labai susijusios,ko nepasakysiu apie ordinus.

Ernestas.

Melas. Lietuvos Respublikos lietuvių Velnio išpažintojų karo kurstymas, propoganda. Stagnacija partizanai banditai tautos atmintyje, kol gyva bus tauta ir laisvės troškimas. Laisvės galėjo trokšti tik banditai arba psichiniai ligoniai. Kurgi ne: vergija-tai palaima, nepriklausomybės troškimas- ne kas kita kaip liguistas kliedesys. Kurstyta Velnio išpažinimui tauta, žinotų ją gina, kas kovoja prieš Velniofikaciją, teisybės savivaliavimą ir visokias žmonėms nuoskriaudas prieš teisybę, kad napalūžtų Velnio išpažintojai, kovoje su gėriu dėl laisvės ir joje rusentų nepriklausomybės ugnis. Lietuvos Respublikos Kauno vpk, Darius Ž., Mindaugas B. Gintautas Ž, Aloyzas V, Neringa Ž V. Valdas A, Andrius K. Danguolė Š. Egidijus Ž, Audronė L, Jolita R. Všį Ernmar Respublika. 1.2 procento gyventojo paramos 2022 metų forma. Luminor LT 294010051005573106. Direktorius, Ernestas Marcinkevičius. Atžvilgiu.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS