Nėščioji dėl durtinių žaizdų pilve atvežta į ligoninę: pateikė daugiau siaubingo įvykio detalių | KaunoDiena.lt

NĖŠČIOJI DĖL DURTINIŲ ŽAIZDŲ PILVE ATVEŽTA Į LIGONINĘ: PATEIKĖ DAUGIAU SIAUBINGO ĮVYKIO DETALIŲ

  • 10

Sekmadienio naktį į Marijampolės ligoninę dėl durtinių žaizdų pilve buvo paguldyta komos būsenos nėščioji. Policijos atstovai tikina, kad ši situacija – išties neeilinė ir miglota. 

Portalas jau rašė, kad 1982 metais gimusi moteris į ligoninę atvežta apie 3 val. iš Kalvarijos savivaldybėje, Šleinių kaime, esančių 1989 metais gimusio vyro namų.

Moteris į ligoninę buvo vežama komos būsenos. 

Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėjas Renatas Siaurusaitis teigė, kad moteris naktį buvo operuota. 

„Moteris naktį buvo operuota, jos būklė yra stabili, gyvybinėms funkcijoms grėsmės nėra. Apie vaisiaus būklę medikai informacijos nedetalizuoja“, – teigė R. Siaurusaitis.

„Ši situacija yra įdomesnė, nes mes gavome informaciją iš ligoninės ir mes vykome į ligoninę, tai mums reikia retrospektyviai viską „atsukti“, nes pati moteris dar negali duoti parodymų. Tai užtruks. Vyksta aplinkybių patikslinimas dėl procesinio sprendimo priėmimo“, – sakė policijos atstovas.

Anot jo, šiuo metu įtariamųjų nėra. „Vyksta intensyvūs darbai, pareigūnai bando susirinkti informaciją, – teigė R. Siaurusaitis. – Situacija yra labai miglota. Vyras, iš kurio namų moteris buvo išvežta į ligoninę, kažkokių svarbių detalių mums neatskleidė.“ 

Policijos atstovas negalėjo pasakyti, kokie ryšiai sieja nėščiąją ir vyrą, iš kurio namų moteris buvo išvežta komos būklėje.

Surinkta medžiaga pagal Baudžiamojo kodekso 138 str. 2 d. 4 p. – dėl nesunkaus nėščios moters sveikatos sutrikdymo. Už tai baudžiama laisvės atėmimu iki 5 metų.

Priklausomai nuo surinktų įrodymų ir paaiškėjusių aplinkybių, ikiteisminio tyrimo metu įtarimų pobūdis gali keistis.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Chi

Nagi nepergyvenkit, čia tik lengvas kūno sužalojimas. Jurbarko banditas juk irgi tik lengvai sužalojo mergaitę, taigi, teisti nėra už ką!

Sudetinga situacija

Baisu!!! Kazin kaip vaikelis?Ar gyvas ir sveikas?

nesuprantu

o tai kur tos detalės> Vakar daugiau buvo parašyta nei šiame straipsnyje. Taisykit pavadinimą arba duokit faktus. Visiškai nelogiškas rašinys.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS