Išaiškino, kas apiplėšė Jonavos prekybos centro seifą – vagišiams talkino ir vietos gyventoja | KaunoDiena.lt

IŠAIŠKINO, KAS APIPLĖŠĖ JONAVOS PREKYBOS CENTRO SEIFĄ – VAGIŠIAMS TALKINO IR VIETOS GYVENTOJA

  • 1

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (Kauno apskr. VPK) Jonavos rajono policijos komisariato pareigūnai per parą išaiškino vagystę, kai Jonavoje iš prekybos centro seifo buvo pagrobta beveik 19 tūkst. eurų.

Birželio 14 dienos naktį apie 01.10 val. Jonavoje, Žemaitės gatvėje, iš prekybos centro patalpose esančio seifo buvo pagrobta apie 18,9 tūkst. eurų grynųjų pinigų. Dar tą pačią parą Jonavos rajono policijos komisariato pareigūnai nustatė įtariamuosius.

Paaiškėjo, kad keliems Kėdainių miesto gyventojams galimai įvykdyti nusikalstamą veiką padėjo vietinė gyventoja. Policijos pareigūnai netrukus atliko kratą pas vieną iš įtariamųjų. Dalis įtariamųjų yra žinomi policijos pareigūnams už anksčiau įvykdytas nusikalstamas veikas.

Kauno apskr. VPK Jonavos rajono policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl vagystės. Už tai gresia bauda arba arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 5-ojo skyriaus prokurorė.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Zose

Nesupratau kas apsivoge? Kad rašo, pareigunai išaiškinti! Ar apsivoge vagys, ar pareigunai? Kas raso tokius straipsnius, beraščiai pirmokai ar moksla baige žurnalistai? Geda net skaityt, vien klaidos ir nusirašymas!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS