Panevėžyje lazdomis užmuštas jaunuolis, įtariamieji ieškomi | KaunoDiena.lt

PANEVĖŽYJE LAZDOMIS UŽMUŠTAS JAUNUOLIS, ĮTARIAMIEJI IEŠKOMI

  • 0

Panevėžio policija ir kriminalistai toliau intensyviai ieško įtariamųjų, kurie sekmadienio naktį Panevėžyje, Rožyno rajone esančiame parke, galėjo nužudyti 26-erių metų jaunuolį, o kitą sužalojo. Pasak policijos atstovės, kol kas paieška rezultatų nedavė.

„Įtariamųjų nužudymu visame mieste ir užmiestyje ieško gausios policijos pajėgos, dirba kriminalistai, kinologai, pasitelkta papildomai pareigūnų. Dedamos visos pastangos, kad nusikaltėliai būtų surasti“, – BNS sakė Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė spaudai Rasa Černiauskaitė.

Pasak jos, tikrinamos įvairios versijos, tačiau kol kas žinoma tik vienos pusės versija, kad trys jaunuoliai buvo užpulti ir sumušti. Anot policijos atstovės, nusikaltimo vieta yra atoki, miesto pakraštyje, kur retai būna žmonių.

„Vieta, kurioje įvykdytas nusikaltimas, yra Panevėžio gale, mikrorajono pabaigoje, miškelyje, ten nėra gyvenamųjų namų, tik paskutinė autobuso stotelė. Tai retai žmonių lankoma vieta. Ten nėra jokių kamerų. Aiškinamės, ką ten veikė tys užpulti jaunuoliai. Policijos akiratyje jie iki šiol nebuvo, išskyrus auką - šis jaunuolis buvo žinomas dėl smulkaus viešosios tvarkos pažeidimo, o apie kitus du neturime jokių duomenų, kad jie būtų pasižymėję nusikalstamom veikom“, - teigė R.Černiauskaitė.

Pasak jos, vienas iš trijų jaunuolių yra sužalotas ir gydomas ligoninėje, pavojus jo gyvybei negresia, kitas nenukentėjo. Abu jie bendradarbiauja su pareigūnais, atliktos pirminės jų apklausos.

Policijos departamentas sekmadienį pranešė, kad apie 1 val. nakties Aguonų ir Miško gatvių sankryžos esančiame parke keturi asmenys lazdomis sumušė tris jaunuolius, vienas jų - 26 metų - mirė vietoje. Kiti du vyrai policijai teigė nežinoję, kodėl buvo sumušti ir užpulti, konflikto prieš tai nebuvo. Nukentėjusieji konkrečių užpuolikų požymių nurodyti negalėjo.

Pasak portalo 15min.lt, viena nusikaltimo versijų - dvi kompanijos susitiko aiškintis santykių. Įsivyravus konfliktui vienas iš mažesnės kompanijos narių paspruko sveikas, kitas namo parbėgo sužalotas, o trečiasis sulaukė gausiausios smūgių krušos ir liko gulėti griovyje. Būtent jį ten be gyvybės ženklų ir rado vėliau į įvykio vietą sugrįžęs vienas iš kompanionų.

Gairės: nužudymas
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS