Pareigūnai sulaikė peiliais praeiviams grasinusią trijulę | KaunoDiena.lt

PAREIGŪNAI SULAIKĖ PEILIAIS PRAEIVIAMS GRASINUSIĄ TRIJULĘ

  • 1

Telšių policijos pareigūnai sulaikė tris peiliais praeiviams grasinusius vyrus.

Du įtariamieji buvo sulaikyti pirmadienio naktį, dar vienas – po dviejų dienų, pas vieną įtariamųjų rastas nelegalus dujinis šaunamasis ginklas, pranešė Telšių apskrities policija.

Vyrai sekmadienio vakarą, 23.24 val. Telšiuose užkabino gatve einančių bičiulių trijulę ir, paprašę cigarečių, nusekė vieną iš užkabintų jaunuolių. Daugiabučio laiptinėje jie, grasindami peiliu ir suduodami smūgius, reikalavo atiduoti daiktus, sumušė asmenį, pagrobę cigarečių pakelį pasišalino.

Du jaunuoliai, gimę 1991-aisiais ir 1996-aisiais, netrukus buvo sulaikyti, pas vieną jų per kratą rastas nelegaliai laikytas dujinis šaunamasis ginklas su kulka dėtuvėje. Abu vyrai – policijai žinomi, ne kartą teisti už smurtinius nusikaltimus. Dar vienas, gimęs 1997-aisiais, sulaikytas po dviejų parų.

Du pirmieji sulaikytieji suimti trims mėnesiams, sprendžiama dėl trečiojo asmens suėmimo. Visiems trims jaunuoliams pateikti įtarimai dėl plėšimo, už tai gresia laisvės atėmimo bausmė iki 7 metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

airen

Isgamos daugiau nieko negalima pasakyti tai stai kokia karta auga tiesiog baisu kodel zmones tyli gal padarykim savo teisma nes tie uniformuoti zmogeliai nieko negali padaryti jiems suristos rankos jei koki nors niekadeja ir paaukleje tai tuojau atsiduria teisiamuju suole kam ji tramdo neduok dieve suduoda save gindami jau turime pavyzdziu kai policininka nudure gana kenteti o sitie bandiugos ir toliau siaucia

SUSIJUSIOS NAUJIENOS