Pasieniečiai į Lietuvą neįleido JK pareigūnų atlydėto vyro | KaunoDiena.lt

PASIENIEČIAI Į LIETUVĄ NEĮLEIDO JK PAREIGŪNŲ ATLYDĖTO VYRO

  • 5

Šeštadienį pasieniečiai į Lietuvą neįleido nenustatytos tapatybės vyro, kurį atskraidino Jungtinės Karalystės pareigūnai.

Kaip pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT), Pakrančių apsaugos rinktinės Palangos užkardos pasieniečiai Palangos oro uoste pasitiko atskridusius keturis Londono imigracijos pareigūnus. Jie iš Londono reisu per Kopenhagą į Lietuvą atlydėjo vyrą.

Jis buvo sulaikytas Jungtinėje Karalystėje ir teisėsaugos pareigūnams prisistatė Klaipėdoje gyvenančiu lietuviu. Tai patvirtinančių dokumentų vyras neturėjo.

Palangos užkardos pasieniečiai patikrino turimas duomenų bazes ir nustatė, kad duomenų apie tokį asmenį nėra. Apklausos metu rusiškai kalbantis vyras VSAT pareigūnams nebeįrodinėjo esąs lietuvis. Jis teigė esantis rusas ir jokių sąsajų su Lietuva neturintis. Daugiau duomenų apie save teikti asmuo atsisakė. Tuomet pasieniečiai atsisakė jį įsileisti į Lietuvą ir perimti iš Jungtinės Karalystės pareigūnų.

Tą pačią dieną šį vyrą pasieniečiai iš Lietuvos išsiuntė reisu Palanga – Londonas. Kartu išvyko ir jį lydėję keturi Londono imigracijos pareigūnai.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

dk

Tai tokie "lietuviai" ir padeda sukurti musu pilieciu ivaizdi. Taip kaip ir musulmonai su vakarieitiskais pasais pristatomi kaip danai, svedai, vokieciai. Na o JK pareigunai visai be nuovokos, kad gabena i Lietuva kazkoki paslemeka, neturedami irodymu. Negi nebera jokio rysio tarp valstybiu?.

Anonimas

Nesuprantama, kaip lydintys pareigugai pries atvykdami nepasidomi, ar tikrai sis zmogus gyveno Lietuvoje, kazkokia nesamone mano galva raso....

Gugis

Saunuoliai pasienieciai. Jokiu apsisaukeliu mums nereikia, kaip ir babaju. Visus tokius vyti lauk is Lietuvos.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS