Po avarijos kaimą be elektros palikęs automobilis – susektas | KaunoDiena.lt

PO AVARIJOS KAIMĄ BE ELEKTROS PALIKĘS AUTOMOBILIS – SUSEKTAS

  • 0

Aleksandro Barausko užkardos pasieniečiai susekė automobilį ir nustatė, įtariama, jį vairavusį asmenį, kuris Varėnos rajono Rakų kaimą paliko be elektros. Eismo įvykio metu vairuotojas nudaužė gelžbetoninį elektros stulpą ir pabėgo.

Ketvirtadienį apie 23 val. Varėnos rajono Rakų kaimo gyventojas pranešė, kad šiame prie pat sienos su Baltarusija esančiame kaime automobilis atsitrenkė į gelžbetoninį elektros stulpą ir jį nugriovė.

Vairuotojas iš įvykio vietos pasišalino, apgadintas automobilis buvo nuvilktas traktoriaus, o visame kaime dingo elektra.

Į nurodytą vietą iškart išvyko A. Barausko užkardos pasieniečių ekipažas. Čia VSAT pareigūnai pamatė nugriautą stulpą, ant žemės nukritusius elektros laidus. Pasieniečiai iškvietė elektros tinklų avarinę tarnybą, informavo policiją ir ėmėsi iš įvykio vietos sprukusio vairuotojo bei automobilio paieškos.

Apklausę vietos gyventojus bei ištyrinėję kaimo keliuose paliktus transporto priemonių pėdsakus, VSAT pareigūnai vienoje Rakų gyventojo sodyboje aptiko apgadintą automobilį  „Audi A4 Avant“. Įtariama, kad tai pati mašina, kuri taranavo elektros stulpą ir po avarijos traktoriumi buvo nuvilkta bei paslėpta sodyboje.

Pasieniečiai išsiaiškino ir asmenį, kuris yra aptikto automobilio savininkas ir kuris, įtariama, galėjo vairuoti šį „Audi A4 Avant“. Tai vietos24-erių gyventojas.

Surinktą informaciją A. Barausko užkardos pasieniečiai perdavė į Rakus atvykusiems policijos pareigūnams, kurie toliau tiria šį įvykį.

GALERIJA

  • Po avarijos kaimą be elektros palikęs automobilis – susektas
  • Po avarijos kaimą be elektros palikęs automobilis – susektas
Pasienio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS