Peiliu subadyti trys žmonės | KaunoDiena.lt

PEILIU SUBADYTI TRYS ŽMONĖS

  • 0

Policija tiria tris nusikaltimus, kai peiliu buvo sužaloti žmonės. Vienas jų įvykdytas penktadienio pavakarę Vilniaus centre.

Kaip informuoja Policijos departamentas, penktadienį, apie 19 val. 20 min., Vilniuje, Katedros aikštėje nepažįstamas vyriškis peiliu sužalojo nepilnametę, gimusią 2001 m., kuri dėl durtinės žaizdos rankoje suteikus medicininę pagalbą išleista gydytis į namus.

Apie 20 val. 40 min. Vilkaviškyje, bute Vytauto gatvėje, neblaivus (1,41 prom. alkoholio) 1964 m. gimęs vyras peiliu sužalojo 1971 m. gimusį vyrą bei sumušė buvusią sutuoktinę, gimusią 1967 m. Sužalotas vyras dėl durtinės žaizdos šone paguldytas į ligoninę, įtariamasis uždarytas į areštinę.

Šeštadienio naktį, apie 30 min. po vidurnakčio, Rokiškyje, bute Panevėžio gatvėje, išgertuvių metu vyras, gimęs 1988 m., peiliu sužalojo 1996 m. gimusį jaunuolį. Jis dėl durtinės žaizdos kojoje, suteikus medicininę pagalbą, išleistas gydytis į namus. Įtariamasis buvo neblaivus (2,64 prom. alkoholio), jis uždarytas į areštinę.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS