Plungėje avariją sukėlė girtas savivaldybės administracijos direktorius | KaunoDiena.lt

PLUNGĖJE AVARIJĄ SUKĖLĖ GIRTAS SAVIVALDYBĖS ADMINISTRACIJOS DIREKTORIUS

  • 3

Buvęs Plungės rajono savivaldybės administracijos direktorius Albertas Krauleidis lapkričio 14 dieną neblaivus sukėlė avariją, pranešė laikraštis „Plungė“.

A. Krauleidis yra ir Lietuvos socialdemokratų partijos Plungės skyriaus pirmininkas.

Eismo įvykis 21.19 val. įvyko J. Tumo-Vaižganto gatvėje. Savivaldybės administracijai priklausantis 2008 metų automobilis „Honda Accord“ atsitrenkė į priekyje ta pačia kryptimi važiavusį BMW.

Policija nustatė, kad „Hondą“ vairavęs A. Krauleidis buvo neblaivus, jam nustatytas 1,17 promilės girtumas. Kito automobilio vairuotojas buvo blaivus.

Klaipėdos apskrities Vyriausiojo policijos komisariato atstovė spaudai Andromeda Grauslienė BNS teigė, kad įvykis buvo „techninis“, vairuotojui negresia baudžiamoji atsakomybė, todėl apie įvykį nebuvo pranešta žiniasklaidai.

„Galiu patvirtinti, kad toks eismo įvykis buvo, asmuo „įpūtė“ 1,17 promilės, bet kas jis toks, kokios jo pareigos – duomenų neturiu, pareigūnų klausiau, jie tuo metu duomenų taip pat neturėjo. Suvestinėse įtraukiami neblaivūs vairuotojai, kuriems gresia baudžiamoji atsakomybė, su 1,5 promilės ir daugiau“, – teigė ji.

Įvykio metu nukentėjo BMW keleivis, kuriam sumuštas stuburas. Eismo įvykis registruotas kaip techninis, A. Krauleidžiui už jį reikės atsakyti administracine tvarka.

A. Krauleidis avariją padarė priešpaskutinę savo darbo dieną – savivaldybės taryba anksčiau buvo patenkinusi jo prašymą atleisti iš administracijos vadovo pareigų.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

tai

ka kalbet apie jaunima jei tokie /elitiniai/ runkeliniai zemaitiski /diedukai/ rodo/ pavyzdi ?....

Fuba

Atimti teises, konfiskuoti automobili, na ir i cype.

Socialdemokratas

Dažnai girtas važinėdavosi...Pareigos tai apsaugodavo ..

SUSIJUSIOS NAUJIENOS