Po apynasrio alkoholiui – nauji pogrindiniai versliukai | KaunoDiena.lt

PO APYNASRIO ALKOHOLIUI – NAUJI POGRINDINIAI VERSLIUKAI

  • 8

Lietuvos įsigaliojus bet kokios alkoholinių gėrimų reklamos draudimui, dar labiau apribojus tokių gėrimų pardavimo laiką, pakeitus amžiaus cenzą, kas gali juos įsigyti, nesąžiningi, bet verslūs piliečiai ėmėsi naujų iniciatyvų. 

Viena tokių – vakarais ir naktimis prekiauti alkoholiu jį pristatant tiesiai į namus ar kitur, kur pageidaujama, bendraujant tik feisbuko tinkle.

Nurodomos turimų gėrimų kainos, pristatymo sąlygos ir tokios paslaugos teikimo laikas.

Tokia pogrindinė parduotuvė veikia 20-04 val., interesantus aptarnauja Vilniuje ir Alytuje. "Atvežame iki vietos, atvežimas mokamas", – labdara nenusiteikę užsiimti šios paskyros kūrėjai.

Nemažai internautų sveikino šią galimybę alkoholio gauti iki pat ankstaus ryto, tačiau kraupo nuo kainų.

Litras stipriųjų gėrimų įkainoti nuo 20 iki 27 eurų, silpnesni – 1 euru (0,35 litro) ar net 4 eurais (0,75 litro).

"Su tokiomis kainomis atvežimas turėtų būti nemokamas", – piktinosi galbūt potencialus klientas.

"Žmogus gerą verslą daro, su tokia valdžia kitaip ir būti negali... Visiškai palaikau idėją", – palaikymo sulaukė šešėlinė iniciatyva.

"Kai kablys būna, tai p*** tos kainos", – vertino projekto rinkodarą kitas internautas. 

"Variantas. Načnykas į namus", – buvo komentuojamas pasiūlymas. 

Kai kurie internautai labai abejojo tokios e.parduotuvėlės realiomis galimybėmis ir perspektyvomis. "VMI greičiau pariš su tokiu verslu, nei šaibų pakelsi", – įspėjo komentatorius.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Anonimas

jei reikiamos institucijos gerai dirbs tai visą šitą greitai sutvarkys ir tas pogrindis ilgam užmirš šitokį porgindinį versliuką bet žinoma reikia sąžiningų ir pareigingų institucijos darbuotojų ir daugiau visus darbus atlikti filmuojant visą bjaurastį galima išnaikinti tik reikia to norėti ir sąžiningai siekti

Dobilas

Kas cia per nesamones? Jiems istatymai negalioja?

NEBLOGAI

tik VERSLO LIUDIJIMAS turėtų kainuoti kokia 100 000eurų ar kokia 1 000valandų viešųjų darbų. Na nebent jis savo turtą išgertų vienas čia ir dabar.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS