Policija sulaikė neblaivų vairavusį buvusį kariuomenės vadą V. Tutkų | KaunoDiena.lt

POLICIJA SULAIKĖ NEBLAIVŲ VAIRAVUSĮ BUVUSĮ KARIUOMENĖS VADĄ V. TUTKŲ

  • 21

Pirmadienio vakarą Vilniaus rajone policija sulaikė neblaivų vairavusį buvusį šalies kariuomenės vadą Valdą Tutkų, pranešė naujienų portalas lrytas.lt.

Atsargos generolo vairuotas automobilis sustabdytas Molėtų plente, V. Tutkui užfiksuotas 1,55 promilės girtumas. Už tokio laipsnio girtumą gresia baudžiamoji atsakomybė.

Tai antras kartas, kai buvęs karininkas sugaunamas neblaivus prie vairo. Prieš penkerius metus jam buvo nustatytas 1,7 promilės girtumas.

V. Tutkus Lietuvos kariuomenei vadovavo 2004 - 2009 metais.

Rašyti komentarą
Komentarai (21)

Jefreitorius

Reikia pripažinti, kad generolas padarė išvadas ir geriau jau mažiau. Prieš tai buvo 1,70 promilės, o dabar tik 1,55 promilės. Todėl reikia jam atleisti.

Durniui Taip

Nešnekėk nesąmonių. Lietuvos armijoje net nėra sąlygų, kad būtų galima gerti, kaip nėra ir nestatutinių santykių. Jei būtų nors mažiausios girtuoklystės, tuoj žiniasklaida praneštų, ne taip kaiptavo rosijoje, kur viskas totaliai slepiama.

o kas

tau sakė, kad Lietuvos jauni karininkai geria? Nueik, pažiūrėk ir pamatysi, kad nėra jau tokio įpročio. Lietuvos armijoje neliko nei diedovščinos nei girtuoklysčių. Tai buvo sovietinėje ir yra dabartinėje rusijos armijoje.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS