Prabangiame „BMW X6“ – 1,5 mln. eurų vertės hašišas | KaunoDiena.lt

PRABANGIAME „BMW X6“ – 1,5 MLN. EURŲ VERTĖS HAŠIŠAS

  • 1

Antradienį muitininkai prabangiame BMW visureigyje aptiko 154 kilogramus hašišo.

Kaip pranešė Muitinės kriminalinė tarnyba, kelyje Kaunas – Marijampolė – Suvalkai patruliavę Kauno muitinės pareigūnai stabdė ir tikrino prabangius vokiškus automobilius. Ieškota Vakarų Europoje vogtų transporto priemonių, tikrinti kėbulų identifikaciniai numeriai.

Apie 19 val. ties buvusiu Kalvarijos pasienio kontrolės punktu patikrinti sustabdytas ir prabangus „BMW X6“ visureigis. Automobilį vairavęs Ž. M. pareigūnams sakė su drauge G. G. grįžtąs iš kelionės po Ispaniją.

Apžiūrėdami automobilį pareigūnai pastebėjo konstrukcinių pakeitimų automobilio kėbule, o patikrinus detaliau BMW slenkstyje rasta įrengta slėptuvė. Joje muitininkai aptiko 154 kg hašišo. Muitinės kriminalistų žiniomis, juodojoje rinkoje gramas hašišo kainuoja apie 10 eurų, taigi, sulaikytų narkotikų vertė – daugiau nei 1,5 mln. eurų.

Vairuotojas ir keleivė buvo sulaikyti dviem paroms. Muitinės kriminalinėje tarnyboje pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl narkotikų kontrabandos, tyrimui vadovauja Vilniaus apygardos prokurorai.

Ketvirtadienį Vilniaus miesto apylinkės teismo sprendimu Ž. M. suimtas trims mėnesiams, jam gresia laisvės atėmimo bausmė iki 15 metų.

Muitininkų vertinimu, sulaikytas hašišas veikiausiai marokietiškos kilmės – šie narkotikai dažniausiai nelegaliai atplukdomi į Ispaniją per Gibraltaro sąsiaurį. Taigi, muitininkai mano, kad narkotikus, kaip įprasta, per Lietuvą planuota gabenti į Rusiją.

GALERIJA

  • Prabangiame „BMW X6“ – 1,5 mln. eurų vertės hašišas
  • Prabangiame „BMW X6“ – 1,5 mln. eurų vertės hašišas
  • Prabangiame „BMW X6“ – 1,5 mln. eurų vertės hašišas
Muitinės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Žmogus.

Tokių kaip Aurimas Buikys verslininkų verslas. NARKATA.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS