Girtas čigonas nuteistiesiems vežė pusę kilogramo narkotikų | KaunoDiena.lt

GIRTAS ČIGONAS NUTEISTIESIEMS VEŽĖ PUSĘ KILOGRAMO NARKOTIKŲ

  • 1

Pusę kilogramų narkotikų Marijampolės pataisos namų nuteistiesiems gabenęs vyras policijai įkliuvo atsitiktinai – jis neblaivus vairavo automobilį.

Įtartinai Jurbarko rajone vairuojantis vyras patraukė policijos dėmesį. Sustabdytas apsvaigęs vairuotojas taip aršiai priešinosi, kad jį teko sulaikyti.

Kalėjimų departamento Kriminalinės žvalgybos skyriaus pareigūnai jau turėjo duomenų, kad sulaikytasis čigonų tautybės 57-erių metų V. A. gali gabenti narkotines medžiagų Marijampolės pataisos namuose kalintiems nuteistiesiems.

Pareigūnai, apžiūrėję sulaikytojo „Audi“įrengtoje slaptavietėje aptiko polietileninį maišelį su 500 gramų birios medžiagos.

Kalėjimų departamentas skelbia, kad neabejojama, jog tyrimai patvirtins, kad tai – narkotinės medžiagos. Dėl panašių nusikaltimų V.A. pareigūnams jau yra žinomas.

V.A. nustatytas daugiau nei 2 promilių girtumas. Manoma, kad jis alkoholį vartojo norėdamas numalšinti stresą dėl gabenamų kvaišalų.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų. V.A. suimtas dviem mėnesiams.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

juska

nu tai koki 10 turetu gauti

SUSIJUSIOS NAUJIENOS