Telšių rajone sulaikyti keturračiu pasprukti bandę galbūt neblaivūs vyrai | KaunoDiena.lt

TELŠIŲ RAJONE SULAIKYTI KETURRAČIU PASPRUKTI BANDĘ GALBŪT NEBLAIVŪS VYRAI

  • 1

Sulaikyti pasprukti keturračiu bandę galbūt neblaivūs važiavę vyrai, sekmadienį praneša Telšių policija.

Įvykis nutiko ketvirtadienio vakarą, kai Rainiuose patruliuodami pareigūnai pastebėjo įtarimų sukėlusį keturratį. Policininkams privažiavus arčiau, buvo pastebėta, kad keturratis – be valstybinių numerių, todėl buvo bandoma jį sustabdyti.

Tačiau keturračiu važiavę du asmenys nepakluso pareigūnų nurodymams ir bandė sprukti. Vytis sprunkančio keturračio prisijungė dar vienas pareigūnų ekipažas, tačiau po pusvalandžio gaudynių keturratis paspruko.

Tačiau policija ir toliau tęsė paieškas. Galiausiai jiems pavyko nustatyti abu galimai keturračiu važiavusius asmenis. Galimai keturratį vairavęs 1975 metais gimęs vyras blaivumą tikrintis atsisakė, kartu su juo vyko 1983 metais gimęs vyras, abu jie sulaikyti.

Netoliese rastas kieme paslėptas keturratis su identiškais šalmais, kuriuos mūvėjo nuo policijos pasprukti bandę asmenys.

Vėliau paaiškėjo, kad galbūt keturratį vairavusiam vyrui teisė vairuoti atimta. Jis patrauktas administracinėn atsakomybėn dėl vairavimo neturint tam teisės, taip pat dėl policijos nurodymų nevykdymo ir nedraustos bei techniškai netvarkingos transporto priemonės eksploatavimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

zelemunčikas

nors pripūtė apie 2 promiles, po savaitės paims ligoninėj kraują blauvumui nustatyt!!!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS