Vagyste įtariamą porą sulaikė sutuoktiniai policininkai | KaunoDiena.lt

VAGYSTE ĮTARIAMĄ PORĄ SULAIKĖ SUTUOKTINIAI POLICININKAI

  • 0

Raseinių komisariate dirbanti sutuoktinių pora sulaikė automobilio vagyste įtariamus sutuoktinius.

Sutuoktiniai policininkai liepos 12 dieną per savo pietų pertrauką pastebėjo automobilio vagyste įtariamus asmenis. Reagavimo skyriaus viršininkas Aidas Račas pro automobilio langą išvydo Raseinių miesto gatve einančių neblaivių asmenų ketveriukę. Tarp jų buvo ir pareigūnams žinoma sutuoktinių pora.

Kartu su A.Raču važiavusi jo sutuoktinė, Veiklos skyriaus vyresnioji tyrėja Renata Račienė, išgirdusi sutuoktinio pastebėjimą, kad įstatymui pagarbos nerodanti sutuoktinių porelė šlitinėja gatve, šūktelėjo sustoti. Policininkė prieš pietus ką tik buvo susipažinusi su informacija, kad naktį Raseinių rajone, Butkiškės kaime, iš prie fermų esančios aikštelės buvo pavogtas automobilis „Ford Mondeo“.

Kaip skelbia Šiaulių apskrities policija, pradėjus ikiteisminį tyrimą dėl jo vagystės, transporto priemonė buvo rasta palikta ant kelio Raseinių rajone, Ariogalos seniūnijoje. Automobilio savininkė įtariamuoju buvo nurodžiusi sutuoktinių pareigūnų gatvėje pastebėtą 47 metų vyrą.

Pareigūnai nedelsdami į pagalbą pakvietė kolegoms ekipažą. Neblaivi ketveriukė buvo sulaikyta. Dviem jų už pasirodymą išgėrus viešojoje vietoje buvo surašyti administracinio nusižengimo protokolai, o 47 vyras ir jo 27 metų žmona uždaryti į areštinę. Pastarieji taip pat buvo neblaivūs. Moteriai nustatytas 1,82 promilės girtumas, jos sutuoktinis įpūtė 2,61 promilės.

Sulaikytieji prisipažino pagrobę automobilį, nes tai padaryti nebuvo sunku, kadangi jis buvo paliktas nerakintas su užvedimo rakteliais salone.

Kartu jie pasiėmė ir automobilio savininkei priklausantį motorinį pjūklą. Jį sutuoktiniai jau buvo spėję parduoti vienam Raseinių miesto gyventojui. Daiktą įsigijęs vyras geranoriškai jį grąžino.

Gairės: vagystė
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS