2013 03 13 – kas užkoduota šioje datoje? | KaunoDiena.lt

2013 03 13 – KAS UŽKODUOTA ŠIOJE DATOJE?

2013 metų 3 mėnesio, 13 diena, trečiadienis. Neeilinė skaičių kombinacija. Ar tokia diena pranašauja nelaimę? Numerologai neatmeta tokios galimybės, tačiau pataria pernelyg nepasiklauti skaičiais.

Galima laukti katastrofų

Garsi ezoterinių mokslų daktarė Galina Šmidt teigė, kad žmonės pernelyg sureikšmina datas, bet pripažino – šią dieną gali įvykti katastrofų, riaušių, karinių konfliktų.

„Tai priklauso, kaip mes skaičiuosime. Pagal religinį kalendorių pirmoji savaitė diena – sekmadienis, susijęs su Saule ir turintis pirmą numerį. Tačiau jei sudėsime visus skaitmenis (2013 03 13), gauname 13 ir tuo pačiu dar vieną trejetą. O tai reiškia, kad galima laukti įvairių gamtos kataklizmų, katastrofų, nukristi lėktuvas, nenustebsiu, kad kur nors prasidės riaušės ar net karas“, – portalui 1kaunodiena.lt sakė G. Šmidt.

Tačiau šią ar 13 dieną gimusiems žmonėms, pasak G.Šmidt, ši diena gali būti sėkminga.

Nepalanki diena rinkti popiežių

Prakalbus apie popiežiaus rinkimus, ezoterinių mokslų daktarė teigė, kad trečiadienį jis greičiausiai bus neišrinktas.

„Tikimybė labai maža, be to, ši diena būtų labai nepalanki, nes tuomet tikėtina, kad greitu laiku tektų vėl rinkti naują popiežių. Palankiausia ir realiausia diena – tik kovo 19", – sakė G. Šmidt.

Pasak jos, realiausi pretendentai tapti popiežiumi yra kardinolas iš Kanados Marc Ouellet (lažybų kontoros jį įrašė tik ketvirtoje vietoje) ir daugelio favoritu laikomas Italijos arkivyskupas Angelo Scola.

Pataria nesureikšminti skaičių

Numerologas Kęstutis Dubickas taip pat įsitikinęs, kad šiandien naujas popiežius nebus išrinktas, o jeigu taip atsitiktų, jis atneštų ne itin palankiai vertinamų pokyčių, kadangi skaičiaus 13 dėmenų suma yra 4, o šis skaičius simbolizuoja permainas.

„Skaičius 13 asocijuojasi su velniu, nelaimėmis. Tačiau nereikia pernelyg sureikšminti skaičių. Paklauskite Šarūno Marčiulionio, ar jam buvo blogai žaisti, dėvint 13 numeriu pažymėtus marškinėlius“, – sakė pašnekovas.

Anot numerologo, dažniausiai ne pats daiktas būna blogas ar geras, o tai, kokia energija jį lydi.

„Pavyzdžiui, peilis yra skirtas duonai atsipjauti, medį drožti. Bet su juo gali ir žmogų sužeisti”, – pasakojo K. Dubickas.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

visaziniai

apsisaukeliai.jie nieko nezino,tik kaip cigonai meluoja.o kai yra lengvatikiu kodel nepasipinigaut?neuzkibkit uz aferistu kabliuko

lietuvis

taigi ponas marciulionis velnio nestas ir pamestas uztai taip ir sekes dabar ziek nei kvapo neliko

cha-cha

Apsiriko...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS