B. Tiškevič apie naują knygą: kuriu tai, ko man pačiai trūko | KaunoDiena.lt

B. TIŠKEVIČ APIE NAUJĄ KNYGĄ: KURIU TAI, KO MAN PAČIAI TRŪKO

Debiutinę knygą „Vyvenimas“ pristačiusi aktorė Beata Tiškevič sako, kad rašant knygą didžiausia varomoji jėga buvo vidinė motyvacija.

„Manęs neveikia išorinis spaudimas. Kitus veikia deadline`ai, žmonės sako, kad tai jiems – didžiausias akstinas pabaigti kažkokį darbą. Net jeigu man grėstų teismo procesas, bet aš nenorėčiau, tai aš tikrai niekaip nepabaigčiau“, – juokauja pašnekovė.

Į naujos knygos pristatymą Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje sugūžėjo didelis būrys jaunimo. Pasak B. Tiškevič, kūrinio tikslas buvo pasidalinti patirtimi ir tokiu būdu padėti kitiems žmonėms.

„Jauni žmonės auga ir aš matau, kad jie turi labai daug klausimų. Jie man rašė į „Facebook“ profilį ir aš mačiau, kad jie kažkaip neranda, ieško, ir galvojau, kad aš galiu pateikti savo atsakymų versiją, jei jie norės, paskaitys, galbūt kažkas jiems padės“, – tikisi debiutuojanti rašytoja.

Išsamiau apie knygą ir ką reiškią žodis „vyvenimas“ – įraše.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Dar viena..

jau tiek priviso tuščiu uzbonų pradedant landzbergiu&Ko' ir baigiant va tokiomis muselėmis, rašančių knygas, kurios be jų pačių niekam nereikalingos

SUSIJUSIOS NAUJIENOS