Per gastroles mirė F. Sinatra jaunesnysis | KaunoDiena.lt

PER GASTROLES MIRĖ F. SINATRA JAUNESNYSIS

  • 0

Iškilus JAV pramogų verslo veikėjas Frankas Sinatra Jr. (Frenkas Sinatra jaunesnysis) mirė trečiadienį nuo širdies smūgio per gastroles Floridoje, būdamas 72 metų, pranešė jo sesuo Nancy (Nensi).

Jo tėvai buvo garsusis JAV estrados dainininkas Frankas Sinatra ir jo pirmoji žmona Nancy. F.Sinatros jaunesniojo sesuo Nansy taip pat yra žinoma dainininkė ir aktorė, o sesuo Tina – televizijos prodiuserė.

„Sinatrų šeima gedi per anksti mirusio savo sūnaus, brolio, tėvo, dėdės Franko Sinatros jaunesniojo sustojus širdžiai, kai jis gastroliavo Deitonoje, Floridoje, – Nancy Sinatra rašė savo „Facebook“ žinutėje. – Miegok šiltai, Frankie.“

F.Sinatra žengė savo legendinio tėvo pėdomis muzikos versle, paauglystėje pradėjęs dainininko karjerą.

Nuo 1988 metų jis buvo savo tėvo paskutiniųjų koncertų muzikos direktorius ir dirigentas.

Frankas Sinatra jaunesnysis, 7-o dešimtmečio iškilių aktorių grupės, vadintos „Žiurkių šutve“ (Rat Pack), narys, mirė 1998 metais.

Jo sūnus planavo trečiadienio vakarą surengti savo gastrolių „Sinatra Sings Sinatra“ koncertą arenoje „Peabody Auditorium“ Deitona Biče.

Jaunesnysis Sinatra galbūt bus labiausiai prisimenamas dėl incidento, kai jis, būdamas 19-metis, buvo pagrobtas poros jaunuolių, norėjusi gauti išpirką iš jo garsiojo tėvo.

1963 metų gruodžio 8 d. tie užpuolikai, grasindami ginklu, pagrobė F.Sinatrą iš lošimo namų „Harrah's Casino“ prie Tahou ežero Kalifornijoje ir laikė jį kelis dienas, kol tėvas sumokėjo 240 tūkst. dolerių išpirką. Sūnus buvo paleistas nenukentėjęs.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS