Į TV3 sugrįžta pasikeitusios „Nusivylusios namų šeimininkės” | KaunoDiena.lt

Į TV3 SUGRĮŽTA PASIKEITUSIOS „NUSIVYLUSIOS NAMŲ ŠEIMININKĖS”

Visos puikiai pažįstamos serialo „Nusivylusios namų šeimininkės” herojės pagal scenaristų sumanymą pasirodys po penkių metų pertraukos.

„Buvo labai daug abejonių, kaip turi atrodyti šis sezonas. Ketvirtojo pabaigoje mes lyg ir atsisveikinom su Edės Brit personažu neribotam laikui, tačiau jos gerbėjai ją pamatys naujose serijose”, - pasakoja „Nusivylusių namų šeimininkių” kūrėjai.

Edė Brit sugrįš į Visterija Lein su naujuoju vyru Deivu, kuris ir bus didžiausia mįslė šiame serialo sezone. Be to, TV3 žiūrovai pamatys, kaip jų pamėgtos moterys atrodo prabėgus penkiems metams, mat scenaristai nusprendė šiek tiek paskubinti serialo įvykius ir pristatyti serialo gerbėjų dievinamas herojes pasikeitusiuose amplua. Gabė pagaliau patirs tikruosius šeimos rūpesčius, ji ne tik augins dvi mergaites, bet ir taps tikra namų šeimininke. Deimantus ir vakarines sukneles iškeitusi į namų ruošą Gabrielė Solis pamirš sportą ir taip dievinamą manikiūrą. Šį kartą jai teks išgyventi rimtą šeimos dramą. Bri Hadž taps tikru verslininkės pavyzdžiu - jai netrūks šlovės ir pinigų. Tačiau ar nenukentės nuo to jos asmeninins gyvenimas? Suzana Majer išgyvens dar vieną meilės smūgį. Ar tikrai išsiskirs jos ir Maiko keliai? Na, o Lynetė Skalvo kaip visuomet kovos už savo šeimą. Jai kaip niekam kitam mintyse suksis sena taisyklė: „maži vaikai - mažos bėdos”. 

Naujos „Nusivylusios namų šeimininkės“, naujame serialo sezone - nuo pirmadienio, rugsėjo 28 d. 22 val. per TV3.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS