„Nusivylusi namų šeimininkė“ Eva Longoria seriale nusimes drabužius | KaunoDiena.lt

„NUSIVYLUSI NAMŲ ŠEIMININKĖ“ EVA LONGORIA SERIALE NUSIMES DRABUŽIUS

Žiūrovų dievinamas ir visada laukiamas kultinis serialas „Nusivylusios namų šeimininkės“ šį rudenį jau septintąjį kartą užkariaus TV3 eterį.

Šįkart – su penkiomis Visterijos gatvės herojėmis, kurias vaidina aktorės Eva Longoria, Marcia Cross, Felicity Huffman, Teri Hatcher ir serialo naujoke Vanessa Williams.

Bene pikantiškiausia serialo kūrėjų žinia šią vasarą pasiekė E. Longorią – pasak scenaristų, gražuolės įkūnijama Gabrielė Solis turės ne tik pademonstruoti virtuoziškus seksualaus šokio judesius, bet ir pasirodyti be drabužių.

Aštuntąjame kultinio serialo sezone Gabi virs tikra vyrų medžiotoja, profesionaliai besisukančia aplink stulpą.

„Patikėkite manimi, tai iš tiesų labai sudėtinga ir sunku. Jau dabar visos mano rankos nusėtos mėlynėmis ir įbrėžimais. Stulpas – pavojingas instrumentas“, – juokiasi E. Longoria.

Aktorė nuolat treniruojasi norėdama įgauti puikią fizinę formą. Gal stulpas taps nauju Evos instrumentu sportuojant? „O Dieve, tikrai ne! Man toks užsiėmimas per daug sudėtingas“, – prisipažįsta gražuolė.

Daug rimtesnė naujiena – žiūrovų numylėtinė šiuo metu filmuojasi dokumentinėje juostoje, pasakojančioje už širdies griebiančią istoriją apie paauglius berniukus, nelegaliai kirtusius Meksikos ir JAV sieną ir svetimoje šalyje kasdien darbe plušančius po 14 valandų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS