2017-ųjų interjero akcentai | KaunoDiena.lt

2017-ŲJŲ INTERJERO AKCENTAI

  • 0

Šie metai į mūsų namus atneša minimalistinį paprastą dizainą, funkcionalius mažoms erdvėms pritaikytus baldus, gyvybingas spalvas. Dalijamės keletu naujausių tendencijų, atgaivinsiančių jūsų būstą.

Viena iš karščiausių šių metų tendencijų – neapdirbta mediena. Natūrali mediena kartais gali atrodyti neskoningai arba net kaimietiškai, tačiau baldas, puikiai priderintas prie šiuolaikinio interjero, namams suteikia modernumo ir puošia juos savo autentiška išvaizda.

2017 m. dizaineriai siūlo spintas, komodas ar netgi lovas, dekoruotas kniedėmis.

Jei ruošiatės savo namus papuošti metalo elementais, patartina rinktis matinį metalą. Įvairūs matinio metalo paviršiai, stalai, kėdės erdvei suteiks modernumo ir tikrai nustebins neįprasta elegancija. Tiems, kurie ieško gyvybingesnio baldų varianto, patariama rinktis šiltų metalų, tokių kaip žalvaris, varis, bronza, auksas ar gelsvas sidabras, akcentus.

Naujausios tendencijos skatina atsisakyti didelių gabaritų baldų, kurie tiek optiškai, tiek fiziškai mažina namų erdvę. Paprasti, mažesni ir labiau funkcionalūs baldai – toks šių metų siūlymas.  Patarimas perkant baldus mažai erdvei: vietoj sofos rinkitės kušetę, o renkantis stalą ir kėdes siūloma rinktis mažesnius grakščių formų baldus.

Retro grįžta! Moderniems baldams suteikiamos senovinės formos, spalvos ir raštai, tačiau neperlenkiama lazda ir yra išlaikomas minimalizmas. 2017 m. viena pagrindinių tendencijų – derinti sena ir nauja.

Šį sezoną karaliauja gyvos, ekspresyvios spalvos. Ryškios spalvos, derinamos su neutraliais ir tamsiais atspalviais, padeda sukurti elegantišką erdvę, interjerui suteikia prabangaus žaismingumo.  2017 m. madingiausios spalvos: pilkšvai melsva, tamsiai pilka, pastelinė rožinė, saulės geltona ir melsvai žalia.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS