Aktorius B. Cumberbatchas apgynė žmogų nuo chuliganų gaujos | KaunoDiena.lt

AKTORIUS B. CUMBERBATCHAS APGYNĖ ŽMOGŲ NUO CHULIGANŲ GAUJOS

Žinomas britų aktorius Benedictas Cumberbatchas, išgarsėjęs visame pasaulyje Sherlocko Holmeso vaidmeniu, atliko drąsų poelgį - apgynė nepažįstamą žmogų nuo gatvės chuliganų gaujos. Tai šeštadienį pranešė laikraštis „The Sun“.

Leidinio duomenimis, kartu su žmona aktore Sophie Hunter važiuodamas taksi, 41 metų aktorius pamatė, kaip vienoje iš Londono gatvių keturi žaliūkai užpuolė dviratininką, gabenantį maistą užsakovams. Piktadariai trenkė vyrui į galvą buteliu. B. Cumberbatchas iššoko iš automobilio ir puolė į įvykių sūkurį, šaukdamas „Palikite jį ramybėje“. Nusikaltėliai ketino sumušti ir netikėtą dviratininko gelbėtoją, bet aktorius užkirto kelią šiems mėginimams. Chuliganams teko sprukti.

„Benedictas pasielgė labai drąsiai ir pasiaukojamai. Jeigu ne jis, dviratininkas galėjo patirti sunkių traumų“, - sakė žurnalistams taksi vairuotojas Manuelis Diasas.

Įdomu tai, kad šis incidentas įvyko netoli tos vietos, kur kertasi Marilebono ir Beikerio gatvės. Kaip tik Beikerio gatvės 221B name rašytojas Arthuras Conanas Doyle'is apgyvendino svarbiausią savo kūrinių personažą. „Tai buvo pats Sherlockas Holmesas, nuvijęs keturis piktadarius už Beikerio gatvės kampo“, - vaizdingai pasakojo taksi vairuotojas.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

šaunuolis

Panašu kad Benedictas Cumberbatchas savo vaidmenį atlieka be kaskadininkų. Pagarba.

guska

Saunuolis, retai pasiatikanti proga, kad aktorius ikunijes koki vaidmeni, realybeje ta vaidmeni ir atliktu

SUSIJUSIOS NAUJIENOS