Aktorius V. Jaglyčius striptizą šokti mokėsi net parduotuvės pieno skyriuje | KaunoDiena.lt

AKTORIUS V. JAGLYČIUS STRIPTIZĄ ŠOKTI MOKĖSI NET PARDUOTUVĖS PIENO SKYRIUJE

  • 0

Pripažintas komedijų meistras Marius Vaisbergas („Meilė dideliame mieste“, „8 nauji pasimatymai“, „Laisvo elgesio močiutė“) pristato naują nuotaikingą ir pikantišką juostą apie paprastą vyruką nepaprastomis aplinkybėmis „Naktinė pamaina“.

Komedija vasariškai lengva, tačiau pagrindiniam jos aktoriui Vladimirui Jaglyčiui pasiruošimas filmavimams įsimins ilgam: jam ne tik teko kone apsigyventi sporto klube, bet ir išmokti šokti striptizą.

„Vaikystėje svajojau tapti lakūnu, o štai kur atsiradau. Dabar tenka vaidinti verslininkus, karius, istorinius herojus, gydytojus, tad, manau, laimėjau gyvenimo loterijoje. Darbas ne tik įvairus, bet ir priverčia išmokti vis kažko naujo, pavyzdžiui, šokti viliotinius“, – juokiasi gerai žinomas rusų aktorius. 

Jo filmografijoje šiuo metu – jau daugiau nei 40 vaidmenų kine ir serialuose, tačiau V. Jaglyčius garsėja ne tik savo darbais, bet ir asmeniniu gyvenimu. Ypač romanais su garsiomis moterimis.  Aktorius penkerius metus buvo vedęs vieną garsiausių šiuolaikinio Rusijos kino žvaigždžių – Svetlaną Chodčenkovą.

Po pasirodymo komedijoje „Naktinė pamaina“, tikėtina, aktorius tik padidins savo gerbėjų ratą, mat čia jis vaidins vyruką, gyvenantį paprastą gyvenimą. Maksas (toks jo herojaus vardas) dirba gamykloje suvirintoju, myli žmoną Aną (aktorė Ksenija Teplova) ir augina dukrelę. Tačiau viskas akimirksniu pasikeičia Maksui netekus darbo.

Pagalbos ranką ištiesia jo klasiokė (ją suvaidino Valentina Mazunina), pasiūlanti vyrui padirbėti striptizo šokėju naktiniame klube. Bandymai nuslėpti naująjį užsiėmimą nuo žmonos kelia įtampą Makso šeimoje ir didina tarpusavio nepasitikėjimą. O vyro idėja sugrąžinti į šeimą taiką ir harmoniją su naujųjų kolegų – kitų striptizo šokėjų – pagalba labai greitai pavirsta visišku chaosu.

„Prisipažinsiu, gyvenime nesu baisiai geras šokėjas, todėl išmokti striptizo judesius buvo sudėtinga užduotis. Reikėjo ir išryškinti raumenis, todėl kiekvieną dieną leisdavau sporto klube, o vakare eidavau į repeticijas. Vėliau dar šokdavau prieš veidrodį. Duše. Persirengimo kambaryje. O po to jau nepastebėdavau, kai imdavau seksualiai judėti ir pieno skyriuje parduotuvėje“, – prisiminęs pasiruošimus filmavimams sakė V. Jaglyčius.

Nuotaikinga vasariška komedija „Naktinė pamaina“ Lietuvos didžiuosiuose ekranuose – jau nuo šio penktadienio, birželio 22 dienos.

GALERIJA

  • Aktorius V. Jaglyčius striptizą šokti mokėsi net parduotuvės pieno skyriuje
Filmo stop kadras
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS