Anoreksiją įveikusi V. Iljinaitė įrodė, kad gali įsikūnyti net į M. Caballe | KaunoDiena.lt

ANOREKSIJĄ ĮVEIKUSI V. ILJINAITĖ ĮRODĖ, KAD GALI ĮSIKŪNYTI NET Į M. CABALLE

  • 0

Sekmadienį antrininkų šou „Mes – vieno kraujo“ dalyviai toliau kovos dėl išlikimo projekte. Antrajame etape sugriežtinus taisykles, kiekvienoje laidoje dabar iškrenta net pusė pasirodžiusių dalyvių, tad kova vyksta dėl kiekvieno taško. Viena iš šio sekmadienio dalyvių – Valerija Iljinaitė – pasirinko ypač ambicingą užduotį.

21-erių metų mergina nutarė įsikūnyti į vieną žymiausių operos solisčių visame pasaulyje – Montserrat Caballe.

„Galiu tik atsiprašyti jūsų, kad nesupratau, neįvertinau jūsų talento nuo pat pirmos natos – jei pasirodymas būtų prasidėjęs su tokia pačia jėga, kaip jį baigėte, mano įvertinimai būtų buvę aukščiausi nuo pat pradžių. Aš atsiprašau, aš padariau klaidą, kad ne iš karto supratau, koks talentingas esate žmogus“, – kalbėjo komisijos narys Stano.

„Tai buvo be galo skoningas sprendimas – pačią raziną pasilaikyti pabaigai“, - pridūrė Asta Stašaitytė-Masalskienė, kuri labai džiaugėsi V. Iljinaitės sprendimu neatskleisti visų savo vokalo galimybių nuo pat pasirodymo pradžios, o laipsniškai ir meistriškai priartėti prie finalo.

„Lengvų kelių neieškojimas gali kelti tik pagarbą“, – pridūrė ir laidos vedėja Inga Jankauskaitė, neslėpdama savo susižavėjimo pasirodymu. „Tu savo pasirodymu tarsi atgaivinai pačios Montserrat Caballe įvaizdį mūsų galvose. Noriu už tai tau labai padėkoti“, – prie komplimentų prisidėjo ir Rūta Ščiogolevaitė.

Pirmą kartą LNK žiūrovai V. Iljinaitę scenoje išvydo prieš penkerius metus, kai vos šešiolikos metų mergina dalyvavo projekte „Lietuvos balsas“. Deja, toks projektas jaunos merginos gyvenime neapsiėjo be skaudžių pasekmių: pasidavusi spaudimui ir komentarų lavinai, mergina ėmė pergyventi dėl savo išvaizdos ir galiausiai net susirgo anoreksija – vienu metu jos svoris buvo nukritęs iki vos 45 kilogramų.

Vėliau sekė persivalgymo sutrikimų gydymas, tačiau šiandien Valerija vėl laiminga. Ypač – dėl to, kad gali savo pritrenkiančiu talentu su žmonėmis dalintis scenoje. Fantastiško grožio Valerijos įsikūnijimas į M. Caballe – antrininkų šou „Mes – vieno kraujo“ scenoje šį sekmadienį 19.30 val. per LNK.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS