Apie kokią plastinę operaciją mąsto atlikėjas M. Kavaliauskas? | KaunoDiena.lt

APIE KOKIĄ PLASTINĘ OPERACIJĄ MĄSTO ATLIKĖJAS M. KAVALIAUSKAS?

  • 0

Dainininkas, šokėjas, įvairių projektų dalyvis Martynas Kavaliauskas, savo muzikinį kelią prieš kelerius metus pradėjęs projekte „X faktorius“, šiuo metu turi tiek darbų, kad prisipažino miegantis vos po 4 valandas per parą.

„Tai turbūt patys darbingiausi metai, kokius esu turėjęs: „Elvis Presley Show“, vaidmuo Andželikos Cholinos teatre, spektaklyje „Otelas“, tarptautinis miuziklas „Rent“. Laiko miegui tikrai lieka labai mažai“, – pasakojo M. Kavaliauskas TV3 laidoje „Gero vakaro šou“.

Laidoje taip pat paaiškės, kad M. Kavaliauskas yra šuolininkas į tolį ir sprinteris, o šie įgūdžiai, pasak jo, labai praversdavo augant Kauno Dainavos mikrorajone. „Kaip ir visi vaikai augau kieme, stadione, žaisdavom „kašį“, – prisiminė atlikėjas. Jis taip pat su laidos vedėjais pasidalijo prisiminimais apie apsipirkimus vietos turguje, kur tekdavo atsistojus ant kartono gabalo matuotis džinsus.

Paklaustas, kokią plastinę operaciją pasidarytų gavęs apvalią sumą, Martynas Kavaliauskas atskleidė savo didžiausią trūkumą. „Daug kas sako, kad mano nosis kreiva“, – prisipažino Martynas išprovokuodamas laidos vedėjų juoką.

Šį vakarą žiūrovų taip pat lauks M. Kavaliausko muzikinės improvizacijos ir jo bei laidos vedėjo Justino Jankevičiaus šokių mūšis, po kurio Mindaugas Stasiulis labai susirūpins Justino sveikata.

Taip pat pamatysite šešiolikmetę, kuri kalba atbulai ir išgirsite rimtus vaikų pasvarstymus apie atostogas: kiek jų iš tikrųjų reikia, kodėl mamos nuolat dirba ir ką tėvai veikia, kai atostogauja be vaikų?Taip pat sužinosite, ko Justinas Jankevičius pasižadės nebedaryti 2017 metais.

„Gero vakaro šou“ – trečiadieniais 20 val. per TV3.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS