A. Way apie naująjį albumą: dainos perteikia žmogišką netobulumą | KaunoDiena.lt

A. WAY APIE NAUJĄJĮ ALBUMĄ: DAINOS PERTEIKIA ŽMOGIŠKĄ NETOBULUMĄ

  • 0

Kovo 28 d. pasirodė debiutinis Alice Way albumas „Roots“, sukurtas kartu su garsiuoju elektroninės muzikos prodiuseriu Leonu Somovu. Pasak atlikėjos, šis albumas išsiskiria itin ryškiu jautrumu ir perteikia gyvenimo istoriją.

„Sunku būtų nusakyti albumo žanrą, kadangi jis labai spalvingas, tačiau jei reikėtų, „Roots” patalpinčiau į elektronikos muzikos kategoriją”, – pasakojo Alice Way. 

„Albumo pavadinimas („roots” lietuviškai reiškia šaknys – aut. past.) labai daug pasako apie tai, ką man reiškia tos devynios dainos, kurios jame yra. Kurdami album ieškojome naujo skambesio, kuris galėtų sutalpinti tai, ką norėjau papasakoti. O papasakoti norėjau didelę dalį savo istorijos: džiaugsmą, ilgesį, dramatiškas ir romantiškas meilės istorijas. Nors dainos, skambačios albume, nėra pirmosios, kurias sukūriau, jomis išreikšiau dalykus, apie kuriuos anksčiau nekalbėjau. Tiesiog anksčiau nebuvau tam pasiruošusi, neradau žodžių. „Roots” turėtų nustebinti ir pradžiuginti kokybe, kadangi albumas yra pilnas gyvybės ir mažų smulkmenų, kurios perteikia žmogišką netobulumą.” – kalbėjo atlikėja. – „Prie albumo prisidėjo ir garsus trimitininkas Mindaugas Vadoklis, kurio fantastiškas skambesys įnešė į elektroniką unikalių spalvų. Esu dėkinga jam už nuostabias improvizacijas, be kurių dainos nebūtų turėjusios to jautrumo, kurį dabar turi. Būtent jautrumas ir yra tai, kas šiame albume, manau, padės kiekvienam atrasti save.”

Albumą jau galima įsigyti didžiosiose elektroninėse muzikos parduotuvėse.

GALERIJA

  • A. Way apie naująjį albumą: dainos perteikia žmogišką netobulumą
  • A. Way apie naująjį albumą: dainos perteikia žmogišką netobulumą
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS