Ar Lietuvos įžymybės laukia skandalingo filmo? | KaunoDiena.lt

AR LIETUVOS ĮŽYMYBĖS LAUKIA SKANDALINGO FILMO?

Daugelio moterų ir merginų pamėgto pasaulinio bestselerio – EL James romano "Penkiasdešimt pilkų atspalvių" ekranizacijos, kuri netrukus pasirodys ir mūsų šalyje, laukia ne visos Lietuvos įžymybės.

Knygos neskaitė

Stilistė, kostiumų dailininkė Agnė Jagelavičiūtė, "VIP Cirkas" ir "Ąžuolyno meškučiai" bendraturtė Agnė Zobovienė, dizainerė Ingrida Žitkuvienė šios knygos, kuriai pardavinėti kai kuriuose knygynuose buvo įrengti net atskiri stendai, neskaitė.

"Ne", – trumpai tarė A.Jagelavičiūtė ir atsisakė viešo komentaro. O ne spaudai ji paaiškino, kodėl neskaitė knygos ir neketina eiti į filmą.

"Tą knygą vis ketinu nusipirkti. Bet vis nepavyksta, – šyptelėjo neseniai plačiausią suknelę, dekoruotą 15 tūkst. šilkinių žiedlapių, pristačiusi I.Žitkuvienė. – Žinau, kad netrukus rodys filmą. Tai būtinai reikės apsilankyti."

"Nežinau tokios knygos, net negirdėjau. Tokių tuščių knygų neskaitau, – išgirdusi, apie ką knyga, prisipažino A.Zobovienė. – Skaitau Roberto Kiyosakio (Havajuose gimęs 67 metų JAV investuotojas, ekonominių teorijų kūrėjas, pagarsėjo savo knygomis "Du tėčiai: turtingas ir vargšas", "Pinigų srauto kvadrantas", "Turtingo tėčio investavimo vadovas", tapusiomis bestseleriais) ir panašių autorių knygas, kurios turi išliekamąją vertę."

Puikus pasirinkimas

"Penkiasdešimt pilkų atspalvių". Bus įdomu pamatyti. Mano skaitytas medaus mėnesiuko romanas", – taip su šypsenėle ir akies mirktelėjimą reiškiančiu ženkleliu savo socialiniame tinkle parašė kūdikio besilaukianti Oksana-Pikul Jasaitienė.

Šie jos žodžiai sulaukė apie 600 "patinka" ir draugių bei pažįstamų komplimentų nuo "superinis romanas", "kiekvienai moteriai patarčiau savo laisvą laiką praleisti su ta knyga" iki "Oooo! Tai medaus mėnuo turbūt buvo labai sėkmingas".

"Aišku, laukiu to filmo, nes knyga buvo puikus pasirinkimas medaus mėnesiui, – neslapukavo Oksana. – Kodėl mane suintrigavo? Buvo įdomu, kodėl ji tokia populiari visame pasaulyje ir išversta į daugelį kalbų."
Ar Oksaną suintrigavo sadomazochizmo atspalvis?

"Kodėl būtent sadomazochizmo? Skani erotika medaus mėnesiui, – atkirto O.Pikul-Jasaitienė. – Tuščia knyga? Man nesvarbu, kas ką sako. Man tai progai tiko ir patiko."

Oksana jau pažiūrėjo filmo reklaminį klipą, tačiau ankstyvų išvadų ji nedaro. Jos vyras krepšininkas Simas Jasaitis tos knygos neskaitė. Tiesa, Oksana vyrui pacitavo vieną ištrauką ir jie kartu pasijuokė.

Ar tai buvo apie antrankius, bizūnėlius, pliaukštelėjimus?

"Imsiu ir pasakosiu. Gal dar nuotraukas jums atsiųsti? – nusijuokė Oksana, o po akimirkos suirzo. – Provokuoti manęs nereikia. Nežaiskite žaidimų, man – ne 18 metų. Geriau susiraskite kokią mergaitę..."

Mia nusivylė

Dainininkė Mia romanu "Penkiasdešimt pilkų atspalvių" nusivylė, nors girdėjo labai daug gerų atsiliepimų apie knygą ir todėl paskubėjo ją įsigyti.

"Niekaip perskaityti jos nesugebėjau. Pradžia buvo įdomi, bet po to – tas pats per tą patį. Lova, sekso žaidimai ir t.t., – dalijosi įpūdžiais Mia. – Man nepatiko, kankinausi skaitydama. Ši knyga – ne man. Gal vertimas labai stačiokiškas? Nežinau."

Mėgstanti skaityti knygas Mia sunkiai prisivertė paimti šią knygą į rankas, nors istorija iš pradžių ją užkabino.

"Bet po to viskas neskaniai perteikta. Nepatiko, kad jų draugystė – tik bendro susitarimo reikalas, be gilesnių jausmų. Dar ta sutartis... – teigė Mia. – Ten – ne apie gilesnius jausmus, meilę, bet kažkokį sportinį interesą, radus tinkamą partnerį."

Mia atvira: tokios istorijos jos nežavi. Tai lyg erotinis filmas, perkeltas į knygą.

Dainininkė bandė prisiversti paskaityti visą knygą, tačiau perskaitė tik pusę ir padėjo į  lentyną. "Tikiuosi, kad filmas bus įdomesnis, nors dar nežinau, ar jį žiūrėsiu. Nebent iš smalsumo", – kalbėjo Mia.

GALERIJA

  • Oksana Pikul-Jasaitienė
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS