Faktas, patvirtinantis, kad žiūrovai pasiilgo protingų laidų | KaunoDiena.lt

FAKTAS, PATVIRTINANTIS, KAD ŽIŪROVAI PASIILGO PROTINGŲ LAIDŲ

  • 0

Sėkmingas naujojo LRT sezono intelektinio žaidimo „Auksinis protas” startas dar kartą patvirtina faktą, kad Lietuvos žiūrovai pasiilgo protingų ir žaismingų televizijos laidų. 

„TNS LT“ tyrimų duomenimis, Arūno Valinsko ir Andriaus Tapino kuriamas intelektinis žaidimas „Auksinis protas” populiaresnis tarp moterų, aukštąjį išsilavinimą turinčių ir didesnes pajamas gaunančių žiūrovų.

Paradoksalu, tačiau į LRT studiją žaisti intelektualią ir azartišką protų kovą išdrįsta daugiau vyrų nei moterų. Tuo tarpu „gyvuose” protmūšiuose, kuriuose vyksta atrankos į televizinį žaidimą, šurmuliuoja margos kompanijos, kurias puošia daugybė dailiosios lyties atstovių.

„Galbūt moteris ateiti filmuotis stabdo keli dalykai – kaip jos atrodys ekrane, kaip nesusimaut atsakinėjant į klausimus ir ką apsirengt…” – samprotauja žaidimo vedėjai Andrius Tapinas ir Arūnas Valinskas ir tikisi, kad moterys bus drąsesnės. Beje, kai laidoje filmuojasi dailiosios lyties atstovės, ir žaidimo dalyviai, ir vedėjai tampa tikrais džentelmenais – vieni stengiasi jų iš žaidimo nepašalinti, kiti akies mirktelėjimu ar paslaptinga šypsenėle stengiasi užvest ant kelio.

Tačiau moterys – ne iš kelmo spirtos. Šį trečiadienį LRT studijoje pamatysime dvi žavias merginas – prekybos sistemų analitikę Editą Galinytę ir pavojingą Rytų kovos menų gerbėją Eriką Kabečiūtę. Viena jų įveikė visas kliūtis – keturis konkurentus vyrukus (Edgarą Adomaitį, Algirdą Ivanavičių, Andrių Šabaną ir Taurą Varkulevičių) bei žaidimo vedėjų provokacijas – ir drąsiai pasiekė finišą. Kuri, pamatysime jau šį vakarą.

„Auksinis protas” nėra žaidimas tik išrinktiesiems – varžytis proto galiomis gali kiekvienas norintis ir mėgstantis protmūšius bei azartą. Į „Auksinį protą” veda visi keliai – Vilniuje ir Kaune vyksta „gyvi” protmūšiai, kuriuose laimėjusios komandos deleguoja žaidėjus į LRT studiją.

„TNS LT “ duomenimis, „Auksinis proto” laidos vidutiniškai pritraukia po daugiau nei 80 tūkst. Lietuvos gyventojų, t.y., daugiau nei 10 proc. visų tuo metu žiūrėjusių TV. Per pirmas dvi savaites projektą bent trumpam įsijungė daugiau nei 400 tūkst. Lietuvos gyventojų. Ir jei visos žaidime pateikiamos informacijos žiūrovai nepraleidžia pro ausis, galima drąsiai teigti, kad „Auksinis protas” dovanoja ne tik gerą nuotaiką ir prizus žaidėjams, bet ir gerą žinių lauknešėlį žiūrovams namuose prie televizorių ekranų.

„Auksinis protas” – trečiadieniais 21.15 val. per LRT televiziją.

GALERIJA

  • Faktas, patvirtinantis, kad žiūrovai pasiilgo protingų laidų
  • Faktas, patvirtinantis, kad žiūrovai pasiilgo protingų laidų
  • Faktas, patvirtinantis, kad žiūrovai pasiilgo protingų laidų
  • Faktas, patvirtinantis, kad žiūrovai pasiilgo protingų laidų
LRT nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS