B. Nicholson laukiasi trečios atžalos | KaunoDiena.lt

B. NICHOLSON LAUKIASI TREČIOS ATŽALOS

  • 3

Kulinarė, knygų autorė ir laidų vedėja Beata Nicholson šeštadienį labai originaliai pristatė naujausią savo žurnalo numerį – be ilgos įžangos ir slapukavimų prisipažino, kad laukiasi trečios atžalos.

„Jau su manimi! Tai yra gražiausias ir storiausias numeris ever, visas pilnas kalėdinio laukimo, įkvėpimo, pačių geriausių receptų. Beje, žurnalas storėja kartu su manimi, mes kitais metais turėsim naują baby Nicholson number 3, apie tai kažkaip gi turėjau pasakyti, niekaip kitaip nesugalvojau – kaip parašyti žurnale. Ha ha, patys paskaitysite kitos savaitės pradžioje visur, yra kuo didžiuotis!!! Apie viską dar bus daug progų pakalbėt in 2017!“, – savo feisbuko paskyroje rašė Beata. Jos draugai ir sekėjai neslėpė nuostabos ir netrukus siuntė pluoštus sveikinimų su „nerealiu“ projektu palydėdami šilčiausiais linkėjimais.

37-erių Beata su britu vyru Tomu jau augina 10-metę Isabellą Meilę ir 8-erių Jurgį George‘ą.

Mažylio auginimą perkamiausių Lietuvoje virtuvės knygų autorė B. Nicholson derins su sėkminga aktyvia kūrybine veikla, „Beatos virtuvės“ žurnalų leidyba. Ji šįmet sėdo į LNK projekto „Aš galiu!“ komisijos kėdę, šiuo metu ją galima išvysti BTV kulinarinių kelionių laidoje „Keliauk ir ragauk. Lietuva“, be to, ką tik moteris pristatė dvejus metus su menininke Inga Gile brandintą indų kolekciją.

Facebook nuotr.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Zaneta

Fu, kokie jūs bjaurūs komentatoriai! Beatos receptai-patys geriausi, jei tik noriu ką naujo išbandyt - žiūriu pas Beatą. Ir su laukimu gerbiamą Beatą!

jis

Anglijoje butu buvus suudas, o cia mat zvaigzde atsirado. Neidomi ir neidomus jos receptai. Gal dinks is tv ekrano. Galetu isvykti su savi anglu pas ji i tevyne

piktas

gal nors kiek isnyks is ekrano nes jau uzkniso jos morda

SUSIJUSIOS NAUJIENOS