Beyonce ves labdaringą televizijos programą „Harvey“ aukoms paremti | KaunoDiena.lt

BEYONCE VES LABDARINGĄ TELEVIZIJOS PROGRAMĄ „HARVEY“ AUKOMS PAREMTI

  • 0

Tokios pramogų pasaulio superžvaigždės kaip Beyonce (Bejoncė) ir George'as Clooney (Džordžas Klunis) pasirodys per labdaringą televizijos programą skirtą rinkti aukas nukentėjusiems nuo uragano „Harvey“, antradienį pranešė laidos organizatoriai.

Valandą truksianti laida rugsėjo 12 dieną bus rodoma visų keturių JAV televizijos transliuotojų, bei gyvai transliuojama socialiniuose tinkluose. Laidoje bus raginama aukoti pagalbos organizacijoms kovojančioms su nelaimės padariniais.

Beyonce, pati kilusi iš smarkiai uragano nuniokoto Hjustono, prisiekė paaukosianti dosnią sumą, tai bus jos pirmas viešas pasirodymas nuo birželio, kai ji pagimdė dvynukus.

Televizijos programoje „Ranka rankon“ taip pat pasirodys, sakys kalbas ar atsiųs įrašytą žinutę tokios Holivudo žvaigždės kaip G.Clooney, Matthew McConaughey (Metjus Makonahis), Julia Roberts (Džulija Roberts), Adam Sandler (Adamas Sandleris) ir Reese Witherspoon (Ris Viterspun).

Taip pat laukiama atvyksiančios muzikos didžiūnės Barbros Streisand (Barbros Streizand) ir pokalbių laidų milžinės Oprah Winfrey (Oprai Vinfri).

Ypatingoji laida bus rengiama Los Andžele, su papildomomis scenomis Niujorke ir Našvilyje, bei labdaringu koncertu San Antonijuje, kur pasirodys Teksaso kantri muzikos žanro žvaigždė George'as Straitas (Džordžas Streitas).

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS