Buvęs milijonierius: anksčiau vakarienei leisdavau tūkstančius – dabar dirbu taksistu | KaunoDiena.lt

BUVĘS MILIJONIERIUS: ANKSČIAU VAKARIENEI LEISDAVAU TŪKSTANČIUS – DABAR DIRBU TAKSISTU

  • 2

Laidoje „Yra, kaip yra“ žinomi verslininkai kalbės apie savo turtus bei pasakos, kaip jiems pavyko susikrauti pasakiškus kapitalus.

28-erių Benediktas Gylys savo turtus susikrovė prekiaudamas internete kanapių papildais. Vyras laidoje pasakos, kad būdamas jaunas iš tėvo gavo dovanų kompiuterį ir tuomet suprato, kiek daug galimybių suteikia internetinė erdvė.

Benediktas prisimena, kad sėkmė jį aplankė pradėjus prekiauti lieknėjimo papildais. Laidoje vyras atskleis, kad veiklą pradėjo 3000 litų santaupų, o po beveik pusės metų jau turėjo beveik milijono litų pelną.

Be verslo, Benediktas mėgsta rašyti – jau yra išleidęs savo knygą, kuri skirta žmonėms, norintiems pradėti savo verslą. Milijonierius pasakos, kad į knygą sudėjo visą savo patirtį ir žinias.

Verslininkas Žilvinas Grigaitis laidoje pasakos, kad kiekvienas gali tapti turtingas, tačiau viskas priklauso nuo aplinkybių – draugų, aplinkos. Vyras pasakos, kad jam nepatinka turtuolių lenktynės, kur kiekvienas giriasi, kas kokį automobilį vairuoja ar kiek „Michelino“ žvaigždučių restoranų yra aplankęs. Žilvinas sakys, kad jam tokių tuštybių nebereikia ir jis geriau laiką skiria apsilankyti Milano „La Scala“ operoje ar kituose kultūriniuose renginiuose. Vyras pripažįsta, kad pinigai suteikia laisvę.

Kitas laidos dalyvis – turtus praradęs Sigitas. Vyras atskleis, kad anksčiau per mėnesį uždirbdavo po keliasdešimt tūkstančių eurų, važinėjo BMW už pusę milijono, vakarienei restorane  negailėdavo 7 tūkstančių, o dabar jam tenka dirbti taksistu. Šiandien Sigitas pasakoja, kad jeigu galėtų atsukti laiką – daug ką pakeistų. Pirmiausia – gyventų daug paprasčiau. Sigitas atskleis, kad namo statyboms ir renovacijai išleido beveik 700 tūkst. eurų, daug kam skolino pinigus, o dabar visi, kuriems jis padėjo, nuo jo nusisuko.

Visą laidą „Yra, kaip yra“ su Asta Stašaityte žiūrėkite šią pirmadienio pavakarę 17 val. 35 min. per LNK.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

zodziu ..rocildas is jo neisejo

vienas prekiavo kanapiu papildais,,, nuo lieknejimo,,, antras arklio myzalais nuo,,, kosulio ,,,,aukso ieskotojams................

taksistas

ligonis jisai

SUSIJUSIOS NAUJIENOS