D. Meiželytė: tik pasidžiaugiau, kad turiu pasimatymų draugą, o jis dingo | KaunoDiena.lt

D. MEIŽELYTĖ: TIK PASIDŽIAUGIAU, KAD TURIU PASIMATYMŲ DRAUGĄ, O JIS DINGO

  • 9

Dainininkė Donalda Meiželytė jau kurį laiką aplinkinius stebina ypatingais išvaizdos pokyčiais. Atsikračiusi nereikalingų kilogramų, moteris drąsiai atskleidė ir, kad turi pasimatymų draugą.

Tiesa, į LNK muzikinio antrininkų superšou „Mes – vieno kraujo“ filmavimus vyras čia pasirodančios dainininkės neatlydėjo.

„Visi klausia, ar jis palaiko mano siekius dalyvauti tokiame projekte. Ką čia palaiko – jau kelintą dieną neatrašo, nežinau, kuriame pasaulio krašte trankosi. Tik prasižioji, kad turi mielą draugą pasimatymams, jis dingsta...“, – kvatojo geros nuotaikos nestokojanti atlikėja.

Donalda atskleidė, kad dalyvauti muzikiniame šou ją paskatino ir malonūs išvaizdos pokyčiai. „Kai buvau nutukusi, neturėjau jėgų, energijos, niekur nevaikščiojau, nelindau iš namų… Dabar tik didėja noras kažkur išlįsti, padainuoti, pabūti, susipažinti su žmonėmis. Gyvenimas pasikeitė 180 laipsnių!“ – džiaugėsi žinoma moteris.

Visi klausia, ar jis palaiko mano siekius dalyvauti tokiame projekte. Ką čia palaiko – jau kelintą dieną neatrašo, nežinau, kuriame pasaulio krašte trankosi.

Paklausta, ar į projektą atkeliavo dėl 10 tūkst. eurų prizo, moteris teigė, kad jos tikslas – visai kitoks. „Nieko gyvenime nedarau, kad nugalėčiau kitus, tik tam, kad būtų smagu ir gera. Labai tikiuosi, kad pavyks pasirodyti bent keliose laidose, susipažinti su kitais dalyviais. Juk čia – ne tik dainininkai, bet ir ypatingos, spalvingos asmenybės“, – pasakojo D. Meiželytė.

„Žinau, kad labiausiai nenorėčiau įkūnyti jaunųjų Lietuvos atlikėjų. Visos pundziūtės, monikutės... Jaunimas dar neturi savo stiliaus, nėra susiformavę kaip asmenybės, tiesiog džiaugiasi gražiais balsais. M. Pundziūtė-Monique turėjo mėlynus plaukus, bet ir tuos persidažė raudonai – koks čia išskirtinumas... Labiausiai norėčiau įkūnyti vyrus: R. Ciciną, K. Kerbedį... Bet būti moterimi šiame projekte yra nedėkinga. Vyrai užsidėję suknelę ir aukštakulnius atrodo komiškai, jiems norisi duoti daug balų. Moteris su parudintomis raukšlėmis atrodo ne juokingai, o graudžiai ir neestetiškai“, – norus atskleidė muzikinio įsikūnyjimų šou dalyvė.

Gerai pažįstami veidai ir dar neatrasti talentai – muzikiniame antrininkų superšou „Mes – vieno kraujo“ jau šį sekmadienį 19.30 val. per LNK.

GALERIJA

  • D. Meiželytė: tik pasidžiaugiau, kad turiu pasimatymų draugą, o jis dingo
  • D. Meiželytė: tik pasidžiaugiau, kad turiu pasimatymų draugą, o jis dingo
LNK arch. nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (9)

KAS GALI ZIURET

I SI PERSONA AR KLAUSIT.BAISU.KVESKIT GAISTRINE.

Gaika

Gaila, kad projektas mes vieno kraujo sukurtas Donaldos reklamai

ALGIS

Reikėjo dar labiau pasigarsinti , kad kastruosiesi
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS