D. Montvydas susitiko su Švedijos lietuvių bendruomene | KaunoDiena.lt

D. MONTVYDAS SUSITIKO SU ŠVEDIJOS LIETUVIŲ BENDRUOMENE

Pirmadienio vakarą Donatas Montvydas skyrė susitikimui su Švedijos lietuvių bendruomene. Čia jis sulaukė daug dėmesio, atliko eurovizinį kūrinį bei pasidalino mintimis apie konkursą. Susitikimą su Lietuvos atstovu „Eurovizijoje“ organizavo Lietuvos ambasadorius Švedijoje Eitvydas Bajarūnas bei lietuvių bendruomenės Švedijoje pirmininkė Rūta Žičkienė.

Jos teigimu, vietos bendruomenei tokie susitikimai labai reikšmingi ir susidomėjimas susitikimu su dainininku buvo didžiulis.

„Man džiugu ir graudu: džiugu dėl to, kad jūsų tiek daug, graudu dėl to, kad į susitikimą su ambasadoriumi tiek lietuvių niekada neateitų. Džiugu, kad Lietuviai norisi susitikti su Donatu ir pamatyti tą atlikėją, apie kurį ketvirtadienį visi kalbės. Galvokime kaip Donatas: atvažiavome nugalėti“, – susirinkusiems lietuviams kalbėjo ambasadorius.

D. Montvydas nepraleido progos ir pajuokauti dėl pastaruoju metu daug aptariamos jo natūraliai garbanotų plaukų šukuosenos. „Mes ją vadiname „noodle soup“, neklauskite manęs apie ją, galiu tik asmeniškai kiekvienam papasakoti, ką daryti, kad tokią turėčiau. Pagaliau per 10 metų man pavyko padaryti skandalą, kuris man priimtinas“, – juokėsi dainininkas.

Jis tikino, kad 2012 metais jautė didesnį stresą nei malonumą. „Džiaugiausi, kad ji baigėsi, dabar jaučiu malonumą. Be to, šiemet komanda – puiki, visi labai gerai dirba kartu“, – gyrė dainininkas.

Žodį tarė ir D. Montvydo prodiuseris Martynas Tyla. Jo teigimu, su atlikėjais važiuoti pas emigravusius lietuvius tenka dažnai. „Be galo malonu, kad ateina tautiečiai, nes būtent jie ir balsuoja svečiose šalyse. Ypač [tai svarbu] 14 dieną [..].  Ne tik daina, ne tik kiekvienas atlikėjas, bet ir atsidavimas savo šaliai, atlikėjui mums suteikia tuos kelis taškus, su kuriais kylame aukščiau nei kitos šalys“, – kalbėjo prodiuseris.

Jo teigimu, matuojant darbštumą ir įdėtas pastangas D. Montvydas turėtų būti pirmas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS