Dainininkas Mino: iki šiol nevedžiau, nes per daug renkuosi | KaunoDiena.lt

DAINININKAS MINO: IKI ŠIOL NEVEDŽIAU, NES PER DAUG RENKUOSI

  • 11

„Aš per daug renkuosi, per daug skaičiuoju, todėl iki šiol esu nevedęs ir neturiu šeimos“, – jau šį pirmadienio vakarą 20 val. LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ pasakos dainininkas Mindaugas Mickevičius, geriau žinomas pravarde Mino.

42-ejų dainininkas Mino gimė balandžio pirmąją – gal dėl to gyvenimas jam vis iškrečia piktą pokštą, vos tik jo gyvenime atsiranda žavi dama. Dainininkas ir pats yra prisipažinęs, kad kaskart, kai jo gyvenime atsiranda moteris, iš mylimojo jis labai greitai tampa draugu, sprendžiančiu visas damos problemas, o vėliau nuo jos dar ir nukenčia.

Nemaloni situacija, kai prieš daugiau nei mėnesį Mino pareigūnams įkliuvo neblaivus – ne išimtis. Tąkart policijos pareigūnams įkliuvęs dainininkas įpūtė 1,8 promilės, o už padarytą prasižengimą atsidūrė teisme. „Gelbėjau draugę, kitaip jos vakaras kompanijoje, kurioje buvo, galėjo pasibaigti itin nemaloniai“, – paaiškins Mino.

Šiandien dainininkas sako, kad jis neketina skubėti įsipareigoti bei kurti šeimą. „Pramogų pasaulyje apstu santykių pavyzdžių, nuo kurių kraupstu, – sakys dainininkas. – Pramogų pasaulis pilnas istorijų, kai vieną dieną rėkiama – čia mano mergina, palieku žmoną, meilė begalinė, po dviejų savaičių jau skaitau apie skyrybas ir grįžimą pas žmoną... Tai kas čia per meilė? Jei pasirinkai, tai ir laikykis to iki gyvenimo galo“.

Dainininkas teigs iki šiol nemokantis nei atskirti, nei apsisaugoti nuo moterų, kurias domina jis, kaip žmogus, o ne nauda, kurią gali duoti. Todėl galbūt tai dar viena priežastis, kodėl jis iki šiol nesukūrė šeimos. „Moterų, kurios siekia naudos šiais laikais – labai daug...“, – įsitikinęs Mino.

Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“ jau šį pirmadienio vakarą 20 val. per LNK.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Anonimas

Ar yra kuo didžiuotis.Nu jau dovanok.Once

Zoska

Nesididžiuok. Tave irgi renkasi. Ir dar kaip įvertina..., tai esi eilinis narcizinis senbernis.

kas tave

neprognozuojamą tarčioką ims..:D)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS