„Dakaro džentelmenas“ V. Žala mylimąją sutiko pažinčių svetainėje | KaunoDiena.lt

„DAKARO DŽENTELMENAS“ V. ŽALA MYLIMĄJĄ SUTIKO PAŽINČIŲ SVETAINĖJE

  • 0

„Nesu labai romantiška antra pusė, kartais grįžtu pavargęs, niurzgantis, nes namai – mano tvirtovė, kurioje emociškai atgaunu jėgas. Tačiau Giedrė puikiai  žinojo, su kuo susideda“, –  apie širdies reikalus prabyla lenktynininkas Vaidotas Žala.

Tik ką su Dakaro vilku Sauliumi Jurgelėnu įveikęs „vyriškumo išbandymu“ vadinamą bekelės ralį ir patekęs į auksinį dvidešimtuką, šiandien V. Žala jėgas mėgina atgauti namuose arba ilgai vaikščiodamas gamtoje. Tiesa, maratonus 30-metis lenktynininkas eina ne vienas, o su penkeriais metais jaunesne mylimąja Giedre Bernatavičiūte. Ji šiemet Vaidotui padėjo ruoštis Dakarui – pakavo konservus, pirko vitaminų, vėliau buvo ištikimiausia kelias savaites trukusių lenktynių sirgalė, o namuose grįžtančio mylimojo laukė su mėgstamiausia jo vakariene – vištiena su ryžiais.

„Susipažinome per pažinčių programėlę“, – šį vakarą 19.30 val. LRT laidoje „Gyvenimas” juoksis Giedrė ir čia pat prisipažįsta, kad į plačią V. Žalos šypseną televizoriaus ekrane pirmoji dėmesį atkreipė... jos mama. Moteriai sportininkas pasirodė nuoširdus, todėl, kai po kurio laiko dukra pranešė einanti į pasimatymą su juo, sunkiai tuo galėjo patikėti. „Didelių vilčių nedėjau, galvojau išgersim kavos ir tiek, tačiau tądien namo grįžau gerokai po vidurnakčio“, – apie pažinties pradžią šįvakar atviraus „Dakaro džentelmeno“ mylimoji.

Didelių vilčių nedėjau, galvojau išgersim kavos ir tiek, tačiau tądien namo grįžau gerokai po vidurnakčio.

Jaukiuose, šviesiuose savo namuose Vilniuje apie asmeninį gyvenimą Vaidotas kalba pirmą kartą, todėl šiek tiek jaudinasi. Kur kas lengviau jam prisiminti karjeros pradžią. Pirmą kartą Lietuvos automobilių ralyje V. Žala apsilankė būdamas vos dešimties. Tuomet pažiūrėti tikrų vyrų sporto sūnų nusivedė tėvas. Greitis, cypiančios automobilių padangos ir išmetamųjų dujų kvapas įžiebė kibirkštį jaunuolio širdyje. Tačiau baigęs mokyklą Vaidotas sėdo ne už lenktyninės mašinos vairo, o į lėktuvą – išvyko į Londoną studijuoti ekonomiką ir buhalteriją, nes visada svajojo apie prestižinį, gerai mokamą darbą Anglijos sostinėje. Vis dėlto lietuvio planas neišdegė, bet dėl to V. Žala dabar tik dėkoja likimui.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS