Dėl kaltinimų išžaginimu sulaikytas JAV dainininkas Ch. Brownas | KaunoDiena.lt

DĖL KALTINIMŲ IŠŽAGINIMU SULAIKYTAS JAV DAINININKAS CH. BROWNAS

  • 1

Paryžiuje dėl kaltinimų išžaginimu buvo sulaikytas amerikiečių dainininkas Chrisas Brownas (Krisas Braunas) ir dar du asmenys, antradienį pranešė du policijos pareigūnai.

Viena moteris kaltina Ch. Browną, jo apsaugininką ir vieną atlikėjo draugą ją išžaginus Paryžiaus viešbutyje „Mandarin Oriental“ praėjusio antradienio naktį, pranešė bylai artimas šaltinis, kalbėjęs su anonimiškumo sąlyga.

Atlikėjas taip pat apklausiamas dėl įtariamo su narkotikais susijusio nusižengimo, nurodė šaltinis.

Anksčiau antradienį šią naujieną pranešęs apie garsenybes rašantis prancūzų žurnalas „Closer“ rašė, kad 24 metų moteris su žvaigžde susitiko viename naktiniame klube, esančiame netoli Eliziejaus Laukų prospekto, ir nuėjo su juo į viešbučio apartamentus.

Remiantis laikraščiu „Le Figaro“, dėl smurtinių nusikaltimų anksčiau teistas Ch. Brownas Prancūzijos sostinėje lankėsi vyrų mados savaitės renginiuose.

Abu pareigūnai, norėję likti nežinomais, patvirtino naujienų agentūrai AP, kad dainininkas buvo sulaikytas išvakarėse, o antradienį jis tebelaikomas areštinėje, kol policija nagrinėja skundą.

Ch. Browno atstovai iš „Sony Music“ situacijos kol kas nekomentuoja.

Ritmenbliuzo atlikėjas jau daug metų konfliktuoja su teisėsauga.

Labiausiai žinomas yra jo teistumas dėl tuometės draugės Rihannos (Rijanos) sumušimo prieš 2009 metų „Grammy“ apdovanojimų įteikimo ceremoniją, kurią popmuzikos dainininkė dėl šio incidento turėjo praleisti.

2016 metais jis buvo suimtas ir apkaltintas ginkluotu užpuolimu po priešpriešos su Los Andželo policija, kai viena moteris pranešė, neva dainininkas jai grasino savo namuose.

Jis taip pat padarė kaltės prisipažinimo pareiškimą dėl vieno gerbėjo užpuolimo prie viešbučio Vašingtone 2014 metais ir taip pačiai metais buvo apkaltintas panaudojęs smurtą prieš moterį Las Vegase.

Ch. Browno sugebėjimus pastebėjo vienos įrašų kompanijos talentų ieškotojai, kai dar būdamas berniukas jis dirbo savo tėvo degalinėje Virdžinijos valstijoje.

Pradėjęs nuo repo vėliau jis sėkmingai pademonstravo savo vokalinius sugebėjimus, tačiau pastaraisiais metais Ch. Brownas žiniasklaidoje yra minimas dažniausiai dėl savo problemų su teisėsauga.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Haris

Narkošos ar alchogolikai tie daininkai ,holivudo artiskai.Bjauru į juos žiūrėti.Visi scenos žmones ,pripumpuoti,operuoti ,infuzorijos kažkokios.Pasirodo ir smegenų nerasta.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS